Жозе Моуриньо обяви на пресконференция след победата на Манчестър Юнайтед

...
Жозе Моуриньо обяви на пресконференция след победата на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Моуриньо се оплака от феновете на Ювентус

 Манчестър Юнайтед шокира Ювентус в Торино  Моуриньо мина сред капките, футболната асоциация няма да го глобява
Жозе Моуриньо разгласи на конференция след успеха на Манчестър Юнайтед над Ювентус с 2:1, че е бил обиждан през целия мач от почитателите на " бианконерите ", поради предишното си с Интер и поради това ги е предизвикал след последния съдийски сигнал.

Португалецът сложи иронично ръка до ухото си, вбесявайки както последователите на домакините, по този начин и играчите, които желаеха пояснение за дейностите му.



" Не съумях да запазя успокоение, откакто от самото начало бях обиждан, както и фамилията ми. Не беше прелестно и по тази причина реагирах по този метод. В последна сметка моята работа бе да печеля и да не помни предишното. Феновете обаче не не помниха. Не считам, че жестът ми е афектиран. Просто желаех да чуя дали те не престават да приказват.



Смятам, че стана един страховит мач. Представихме се на доста високо равнище и не спряхме да се борим до последно. Уважавам Ювентус, тъй като те са страховит тим. Роналдо вкара прелестен гол, а подаването на Бонучи бе в действителност удивително за централен защиттик. Гордея се обаче с момчетата и тяхното показване ", сподели Моуриньо.

Малко след дуела Специалния приказва пред " Евроспорт " и насочи задявка по адрес на британската Футболна асоциация, с която по никакъв начин не е в положителни връзки напоследък.

" Феновете на Юве бяха смутени? Говорите ли италиански? Тогава помолете ФА да ви преведе какво ми подвикваха ", сподели шеговито експертът.



Припомняме, че мениджърът беше упрекнат, че се е обърнал с обидни реплики на португалски по посока телевизионната камера, когато " алените дяволи " играха с " черно-белите ".

Юнайтед завоюва с 3:2, откакто изоставаше с 0:2 на стадион " Олд Трафорд ". На 31 октомври самостоятелна комисия отсъди, че Моуриньо няма виновност. От ФА обаче ще апелират решението Специалния да не бъде осъден за афектиран език.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР