Жоро загатна за зрелищен видеоклип, който ще е към втория

...
Жоро загатна за зрелищен видеоклип, който ще е към втория
Коментари Харесай

Жоро превзема класациите с нов зрелищен видеоклип

Жоро загатна за зрелищен видеоклип, който ще е към втория му поп сингъл „ Високо напрежение “. Певецът показа филмов откъс, който несъмнено дава поръчка за огромен и взривяващ план.

За него той се е доверил на топ имената в сектора – режисьор е Станислав Христов, който през последните години сътвори най-отличаващите се клипове. Жоро е и първият мъж реализатор, който работи със стилиста Добромир Киряков и несъмнено тандемът дава обещание да покаже визии от международна големина.

И до момента в който видеоклипът се чака от почитателите, Жоро отлетя за Швейцария, където стартираха фотосите на още един план. Екипът е напълно задграничен, работил върху международни кино продукции и сигурно ще предложи сюжет, който ще успее да впечатли.

Определено Жоро работи с цялостни сили и е на път да превземе върховете в родния поп и хип-хоп. А с изключение на върху песните и клиповете си, изпълнителят сподели, че е и измежду най-сексапилните мъже у нас, а международен фешън бранд го избра за свое публично лице за България.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР