Johnson & Johnson се впуска в търсене на партньори за

...
Johnson & Johnson се впуска в търсене на партньори за
Коментари Харесай

J&J търси партньори за производство на ваксината си

Johnson & Johnson се впуска в търсене на сътрудници за производството на имунизацията си против COVID-19, в опит да усили доставките ѝ, откакто американските регулатори я утвърдиха през уикенда, съобщи Bloomberg.

Фармацевтичната компания ще достави първите 3.9 млн. бройки в границите на идващите 24 до 48 часа, заяви основният изпълнителен шеф Алекс Горски. Препаратът се слага в една доза.

J&J желае да форсира периодите си за доставка, осигурявайки флакони, задоволителни за ваксинирането на 20 млн. американци до края на месеца и общо 100 млн. до края на юни.

„ Правим всичко, което можем, партнирайки си с американското държавно управление и други външни производители, с цел да забележим какво можем да създадем, с цел да ускорим и увеличим това число “, изясни Горски.

Компанията се концентрира върху две съответни елементи от индустриалния развой. От една страна, желае повече благоприятни условия за развъждане на вируса на настинката, употребен във имунизацията и прочут като аденовирус, а от друга – желае да усъвършенства последната стъпка, при която лекарството се слага във флакони.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР