Johnnie Walker, скоч уиски номер едно в света, приветства за

...
Johnnie Walker, скоч уиски номер едно в света, приветства за
Коментари Харесай

Холивудската суперзвезда Мила Йовович е новият посланик на Johnnie Walker

Johnnie Walker, скоч уиски номер едно в света, приветства за собствен дипломат една прогресивна дама, която се включва в придвижването „ The Walkers “.

Мила Йовович е втората звезда, която се причислява към акцията „ The Walkers “, след сполучливия старт с Ейдриън Броуди по-рано тази година.

Видеото за втората част в акцията „ The Walkers “, режисирано от Пол У. С. Андерсън, съчетава динамичния и ослепителен темперамент на Мила Йовович със стила и силата на марката. 

За нея цялото преживяване по време на фотосите носи духа и излъчването на Johnnie Walker. Стилизираното кинематографично прекарване, въодушевено от персоналната история на Мила, е динамично, непрекъснато разрастващо се пътешестване, снимано в един единствен, съвършен кадър.

Вдъхновено е от упоритостта и силата на хората от Източна Европа, които нямат какво да потвърждават и които имат силата да продължат, макар историческите трудности. Заедно с други активации на локално равнище, Мила и Johnnie Walker целят да вдъхновят хората да не престават напред, да поддържат връзка с убеденост и да излъчват позитивност, храброст и неспокойствие.

„ Свидетели сме на голяма промяна в света. ”, споделя Мила Йовович. „ Във времената, в които живеем, позитивната конфигурация, упоритостта и куражът да продължиш по пътя си са основни. Аз също срещам провокации, само че тъкмо като Johnnie, избирам да ходя напред. Осъзнавам, че когато не преставам напред, моите сподвижници се причисляват, а дружно сме по-силни. “

Точно като историята на Johnnie Walker, тази на Мила в никакъв случай не е била обвързвана с поемането по утъпкани пътеки; тя е за придвижването напред и превъзмогването на границите. Мила е холивудска актриса с източноевропейски корени, майка на три деца, супермодел, фешън дизайнер, певица и социална персона — тя е ентусиазъм за ентусиазъм за всеки от нас да се трансформира в Walker. Тя в никакъв случай не се предава, бори се с несгодите със пристрастеност и се стреми към позитивното във всяко свое начинание.

„ Johnnie Walker в никакъв случай не е поемал в предстоящата посока. Основателят на Johnnie Walker не е вярвал в определянето на живота си „ съгласно разпоредбите “. Той е знаел, че най-великите житейски ориси не са следвали права линия. Прогресът настава, когато си подготвен да игнорираш границите и да рискуваш всичко, до момента в който вървиш към личните си безстрашни лимити. В рекламата с присъединяване на Мила Йовович историята ни въвлича в една нова вълнуваща и вдъхновяваща акция – „ Не приказва, действай. Keep Walking. ”, споделя DoraAnna Fejes, Senior Brand Manager Whisky, Diageo Eastern Europe.

Johnnie Walker е скоч уиски марка номер едно в света (IWSR 2019), харесвана от хората в над 180 страни по света. От основаването й преди 200 години от John Walker и до през днешния ден, мастър-блендърите на марката постоянно са преследвали усет и качество над всичко останало.

Днешното портфолио от награждавани уискита на марката включва Johnnie Walker Red Label, Black Label, Double Black, Green Label, Gold Label Reserve, Aged 18 Years and Blue Label.

Заедно те съставляват продажби от над 19 милиона каси годишно (IWSR, 2018), трансформирайки Johnnie Walker в най-популярната скоч уиски марка в света.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР