Жизел Бюндхен винаги се е стараела да бъде откровена и

...
Жизел Бюндхен винаги се е стараела да бъде откровена и
Коментари Харесай

Когато Жизел Бюндхен е мислила за самоубийство

Жизел Бюндхен постоянно се е стараела да бъде откровена и да споделя освен хубавите моменти в живота си, само че и тежките.
 Жизел Бюндхен е дръзка и в крайник с трендовете на Седмицата на модата в Ню Йорк
Безкрайно дългите секси крайници на Жизел Бюндхен

Дръзката визия на модела

Е, за раздялата с Том Брейди към момента не желае да навлиза в детайлности, само че пък приказва намерено за сложните си години като модел. От последното ѝ изявление даже разбираме, че е имало интервал в живота ѝ, в който се е намирала в неприятно психическо положение.

Пред CBS News Бюндхен споделя, че стилните дефилета и целият стрес към тях са я предиздвикали да построи облик пред хората, с който да се оправи с всичко протичащо се. Нещо, което в последна сметка е довело до паник офанзиви.

разяснява, че се чувствала като в тунел, не е можела да диша и даже се е задушавала. " Живеех на деветия етаж и трябваше да се качвам по стълбите, тъй като се опасявах, че ще заседна в асансьора и ще започна да хипервентилирам. "

В това положение моделът споделя, че не е можела да си поеме въздух, даже когато прозорците на стаята са били отворени. Именно в тези моменти са се прокрадвали и мисли за самоубийство. 
 Патрисия и Жизел Бюндхен - всичко, което знаем за връзката им
Всичко, което знаем за връзката сред Патрисия и Жизел Бюндхен

Най-близки и правилни приятелки

Въпреки всичко претърпяно, Жизел Бюндхен твърди, че не би трансформирала нищо в живота, в случай че има такава възможност. Колкото до развода с Том Брейди, споделя, че е желала да бъдат дружно най-малко 50 години, както нейните родители, само че просто не се е получило.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР