Жизел Бюндхен стана героиня на корицата на февруарския брой на

...
Жизел Бюндхен стана героиня на корицата на февруарския брой на
Коментари Харесай

Не мога да се притеснявам за това, което другите хора казват за мен: Жизел Бюндхен разголи тялото и душата си в интервю

Жизел Бюндхен стана героиня на корицата на февруарския брой на Harper's Bazaar. Супермоделът взе участие във фотосесия и описа в изявление за питателните си привички, децата и самочувствието след развода.

Gisele Bündchen poses covered in gold body paint (and not much else) for Harper’s Bazaar
— Page Six (@PageSix)
На корицата Жизел театралничи за стилния фотограф Алберто Родригес в топ и пола на Bottega Veneta от сбирката пролет-лято 2024 година За корицата моделът тества смели визии от Ferragamo, Victoria Beckham, Dior, JW Anderson, Louis Vuitton, Loewe и други марки.

От 2002 година до 2016 година Бюндхен е в листата на Forbes като най-високоплатения модел в света. Дори откакто се реалокира в Бостън, понижи работата си и през 2009 година се омъжи за играча на американски футбол Том Брейди, от който роди наследник Бенджамин и щерка Вивиан, търсенето на Жизел като модел не понижа.

Gisele Bündchen estampa a capa da nova edição da Harper's Bazaar. ✨
— Tracklist (@tracklist)
През 90-те години на предишния век, когато начинаещият модел живее в Ню Йорк и работи 350 дни в годината, тя се прехранва с цигари, фрапучино, пица и вино. Това е бил методът да се зареди с въодушевление и да го намали, с цел да може да спи през нощта. В последна сметка Бюндхен стартира да получава пристъпи на суматоха. Отишла при доктор остеопат, който я посъветвал да се откаже от алкохола, кофеина, захарта и глутена.

Жизел даже се пробвала да премине на веганска диета поради любовта си към животните, само че страдала от хранителни дефицити. Днес тя употребява минимални количества месо, които сортира деликатно.

" Искам да пребивавам допустимо най-дълго, чувствайки се допустимо най-добре, само че с цел да реализира това, би трябвало да вземам решения през днешния ден " , споделя Бюндхен. - " Можете да имате всички пари на света. Но в случай че нямате здраве, не можете да си го купите ".

Моделът развива питателните си привички още като дете, когато живее в Бразилия с майка си и петте си сестри. Семейството не е било привикнало да изхвърля остатъците от храната, което е в прорез с американския метод, който дава преимущество на удобството - даже в случай че това значи, че половината от храната в супермаркетите и хладилниците се изхвърля.

" Ако в неделя приготвяхме барбекю, в понеделник всички останки от месото се използваха за arroz carreteiro - ориз и месо, смесени с лук и домати " , споделя Жизел.

" Вие сте това, от което произхождате. Всичко, което съм научила като дете, към момента е в мен. То не се трансформира. До огромна степен повода да съм в сигурност беше, че ценностната ми система беше доста мощна " , споделя моделът.

" Днес, когато съм там, където съм, и имам достъп до всичко, което ми е разполагаем, усещам, че простите неща са най-хубави, тъй като непрекъснато се пробвам да се върна към тях. В края на краищата това са нещата, които ме вършат най-щастлива " .

Gisele Bündchen, Tom Brady have ‘two different ways’ of parenting: ‘Sometimes, I get pushback’ from kids
— Fox News (@FoxNews)
Бенджамин, на 14 години, и Вивиан, на 11 години, са имали напълно друго образование от това на Бюндхен. Но в този момент и двамата са на същата възраст като нея, когато тя напуща дома си, с цел да стартира кариера на модел. Жизел желае да се увери, че те разполагат с нужните умения, с цел да се ориентират сами в света.

" Начинът, по който подреждаш стаята си, по който организираш и оправяш леглото си е методът, по който ще живееш през целия си живот " , споделя тя.

През октомври 2022 година Жизел Бюндхен и Том Брейди афишират развода си след 13 години брак. Решението на двойката не се отразява на самочувствието на модела, нито пък на засиления надзор върху персоналния ѝ живот, с който тя към този момент е прекомерно добре осведомена на този стадий.

" Не мога да се тормозя за това, което другите хора споделят за мен, тъй като това, което те споделят за мен, не е моя работа. Тяхна работа е какво се пробват да трансферират върху мен ", споделя тя. - " Ако разгадавам на това, в никакъв случай няма да мога да пребивавам с истината "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР