Жизел Бюндхен и звездата на американския футбол Том Брейди залагат

...
Жизел Бюндхен и звездата на американския футбол Том Брейди залагат
Коментари Харесай

Жизел Бюндхен не може да устои на понички

Жизел Бюндхен и звездата на американския футбол Том Брейди залагат на прецизна диета, с цел да поддържат съвършена форма. Супермоделката, която натъртва на зеленчуците, споделя, че с мъжа й въпреки всичко имат обичани лакомства, с които изневеряват на здравословното хранене. За нея са поничките.

“Dunkin Donuts”, признава прелестната бразилка пред списанието The Wall Street Journal. - Господи, в никакъв случай не мога да се задоволя единствено с една. Трябват ми най-малко 10. Те са толкоз мънички ", споделя хубавицата.”

Световноизвестната хубавица признава, че за любовта й към поничките е “виновен” първородният й наследник от Брейди - 8-годишният Бенджамин. Момчето има ранни тренировки по хокей и утринното ставане подтиква Жизел към изкушението.

Въпреки че 37-годишната Жизел понякога се отклонява от типичното за нея меню, тя е строга, когато става дума за приготвянето на фамилната софра.

Когато тя Том Брейди сазаедно с децата си Бенджамин и Вивиан, не се позволяват никакви телефони или електроника на масата.

" Нека просто да присъстваме. Да споделяме. Това е най-важното нещо за мен. Аз пристигам от доста огромно семейство ", разкри родената в Бразилия моделка.

" Всички желаеха да приказват. Баща ми споделяше в такива случаи да си вдигнеш първо ръката ".

Красавицата, която е омъжена за именития куотърбек на " Ню Ингланд пейтриътс ", разяснява здравето на брачна половинка си, както и дали той има намерение да се откаже от спорта.

" Решението е напълно негово, не е мое. Той знае това доста добре. Няма да бъде почтено, в случай че е противоположното ", добавя още супермоделът Бюндхен.

Двамата са дружно от 2009 година Брейди има и 10-годишен наследник от предходната му връзка с актрисата Бриджит Мойнахан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР