Жизел Бюндхен е един от най-популярните и успешни професионални модели

...
Жизел Бюндхен е един от най-популярните и успешни професионални модели
Коментари Харесай

Всичко, което знаем за връзката между Патрисия и Жизел Бюндхен

Жизел Бюндхен е един от най-популярните и сполучливи професионални модели в света. Затова не е чудно, че се знаят редица обстоятелства от персоналния ѝ живот, в това число и това, че има сестра близначка. Жизел постоянно назовава Патрисия Бюндхен своята " най-хубава другарка ", наред с останалите си четири сестри от огромното заедно женско семейство - Грациела, Габриела, Ракел и Рафаела.
 С кого чества Жизел Бюндхен рождения си ден
С кого чества Жизел Бюндхен рождения си ден

Заобиколена с доста обич

С изключение на Грациела, която е арбитър, всички сестри на Жизел са работили дружно с нея в даден миг: Габриела като неин юрист, Ракел - счетоводител, а Рафаела - дизайнер на уеб страницата ѝ, а Патриша - управител.

Жизел нееднократно е споделяла какъв брой значимо за нея е фамилията и какъв брой близка е със своите сестри. Но въпреки всичко е подчертавала специфичната си връзка с Патрисия, което е разумно, поради какъв брой мощно са свързани близнаците.

Пати и Жизел са междинни сестри в осемчленното католическо семейство, което живее в бразилския град Трес де Майо, провинция Рио Гранде до Сул. Родителите им са с немски корени - майка им Ваня работи като банков касиер, а бащата Валдир в региона на строителството.

Сестрите са израснали в относително малко домакинство, което е разполагало с две спални и две бани за цялото семейство, както е споделяла Жизел пред Vanity Fair. " Не ни смятаха за небогати, а за представители на междинната класа. Баща ми постоянно пътуваше по работа и майка ми бе напълно отдадена на грижите за нас. "

През 90-те години двете близначки, по предложение на майка си, стартират да посещават курсове за модели, дружно с по-малката си сестра Габриела. " Патрисия несъмнено беше по-популярна от мен. Тя е страхотна персона, всички я харесваха ", споделя.

В рядко изявление за Vanity Fair през 2009 година Пати пък споделя какво е било да израснеш дружно с бъдещия прочут модел. " За разлика от мен, Жизел беше доста разговорлива и не се опасяваше да отсъства от къщи, даже когато беше дребна. Именно силата на волята ѝ я направи толкоз сполучлива ", сподели тя. " Тя в никакъв случай не е разреши на рецензията да я притисне или промени. Да, тя има най-невероятното тяло, само че това, което в действителност ѝ оказа помощ в кариерата е нейната персона и професионализъм. "

Пати работи като управител на сестра си в продължение на повече от десетилетие, като е също и неин представител. През 2007 година двойката влиза в заглавията на вестниците, когато Патрисия се застъпва за това на Жизел да се заплаща в евро, а не в долари, тъй като счита, че е по-сигурно.

В годините по-късно Пати продължава да поддържа бизнеса на сестра си, като неотдавна ѝ оказа помощ в организизацията на галавечерята на фонда Luz Alliance 2023 в Маями. Тогава бе събрана сумата от близо милион $, отдадени на дела за възобновяване и екологични планове в Бразилия - зашеметяваща сума, която, както Жизел показа пред People, не би могла да реализира без помощта на сестра си.

Що се отнася до персоналния ѝ живот, Патрисия е омъжена за Родриго Перейра от март, 2010 година Двамата имат две деца, които пазят надалеч от публичното внимание.
 Жизел Бюндхен съвсем година след раздялата - страда ли още по някогашния си Том Брейди
Страда ли още по Том Брейди Жизел Бюндхен

Почти година след раздялата моделът още е сама

Жизел Бюндхен постоянно насочва сърдечни послания към сестра си в обществените мрежи, отбелязвайки разнообразни празници и най-много общия им рожден ден с ретроспективни фотоси.

За 40-та им годишнина, моделът показа поредност от фрагменти, на които сестрите театралничат дружно. " Днес Пати и аз можем да отпразнуваме четири десетилетия живот на тази невероятна планета! " - написа тогава Жизел. " Какъв шанс имах да се родя с близначка, която е и моята най-хубава другарка. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР