Живовляк при белодробни проблеми Тази билка се смята от мнозина

...
Живовляк при белодробни проблеми Тази билка се смята от мнозина
Коментари Харесай

Здравословните ползи на билката живовляк

Живовляк при белодробни проблеми

Тази билка се счита от мнозина за бурен и единствено малко на брой знаят какъв брой е потребна при белодробни проблеми, лекува стомаха, пази черния дроб и бъбреците!

В националната медицина най-често за лекуване на стомаха се употребява примес от живовляк и мед, защото е потвърдено, че тази композиция има извънредно успокояващи и противовъзпалителни свойства.

Живовлякът се употребява и външно за лекуване на рани и кожни язви, както и при отоци и разнообразни други кожни проблеми, до момента в който лечебният чай или сироп се употребяват за по-лесно отхрачване и изхвърляне на тайни, разтваряне на слузта, против язва на стомаха, както и при инфектиране на пикочния мехур.

Последните проучвания демонстрират, че живовлякът в композиция с мед има мощно влияние върху кръвта и кръвообращението като цяло, както и върху бъбреците и черния дроб.

Сиропът от живовляк е номер едно за лекуване на белодробни болести.

Успешно се бори със признаците на хронична кашлица, бронхиална астма, белодробни болести с затруднения, язва на стомаха и дванадесетопръстника, хемороиди, бронхит, ухапвания от инсекти, раздразнение на кожата, вагинални инфекции и инфекции на пикочните пътища.

Измийте живовляка добре под мощна бликам студена вода, по-късно, го отцедете от водата, нарежете го на ситно или го смелете. Можете да го поставите в сокоизстисквачка.

Добавете двойно количество мед.

Разбъркайте добре и съхранявайте в хладилника. Консумирайте по една супена лъжица, три пъти дневно, сред храненията.

Вижте още: Лимонада от липа

Използвайки това национално лекарство, незабавно ще почувствате облекчение, единствено след няколко дни. То има способността да лекува и регенерира повредената лигавица на стомаха.

Чай от живовляк при белодробни проблеми
Чаят се прави от изсушени листа на живовляк.

Най-добре е да комбинирате чай и сироп за по-бързо и дейно изцеление на дихателните проблеми.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР