Животните оракули стават много популярни по време на континентални и

...
Животните оракули стават много популярни по време на континентални и
Коментари Харесай

И пухкаво зайче се нареди сред животните оракули на Световното

Животните оракули стават доста известни по време на континентални и международни шампионати по футбол. Те притеглят внимание и са мотив на развлечение.  Руският град  Сочи също има собствен бухнал вещател - Пушик.
 
3 -годишният заек от локалния Екологичен и биологичен центъ р към този момент набра п опулярност в страната хазаин на Мондиала и си съперничи с видрата Гари и котарака Ахил.
 



Пушик е добър, благ, обича хора
, описват сътрудниците от центъра. Според тях, к огато му се дават предмети - топки, кегли и други, той демонстрира интерес и по думите им избира. Споделят, че в центъра се провеждали детски мероприятия и състезани я, заекът правел предсказания и постоянно познавал спечелилия или най-малко имал повече съвпадения в сравнение с неточности. Затова решили, че Пушик може да се заеме и с " прогнози " за международното.

Досега той е предсказал успехите на Русия над Саудитска Арабия и Египет и както се вижда, се оказа прав.  
 
Пушик залага за победа на Мексико над Южна Корея в мача им в събота в  Ростов на Дон. Оракулът с четина обаче към този момент няма любимец за мача сред Швеция и Германия , които ще играят в първия ден от уикенда в Сочи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР