Животните могат да бъдат очарователни по много начини: със своята

...
Животните могат да бъдат очарователни по много начини: със своята
Коментари Харесай

Вижте как ястреб напълно се обърка от тази „патица“ ВИДЕО

Животните могат да бъдат очарователни по доста способи: със своята пухкавост, палавост, като демонстрират любовта си към нас и като (наред с други неща) се объркват заради някаква причина.

Да, защото животните имат доста друг тип усещане, в сравнение с ние хората, те автоматизирано реагират по разнообразни способи спрямо нас.

Вземете да вземем за пример този страховит ястреб, който изцяло се е объркал от „ патицата “, която е видял. Всъщност това не е патица, ами орнамент за трева.

Потребителят в YouTube Garybob е разгласил видеоклипа с ястреба, който си е помислил, че преди малко е блъснал "джакпота ", като е намерил елементарно, като че ли поднесена на поднос подобаваща храна, единствено с цел да бъде слисан от обстоятелството, че в действителност това е бижу за тревата.



Ястребът нападна, само че по-късно стартира да показва ясни признаци на съмнение и комплициране поради пластмасовата осанка на много реалистичната фигура на патицата.



Ястребът стартира да крачи, пробвайки се да забие ноктите си няколко пъти. Това продължава известно време като той е изцяло заинтригуван по какъв начин по този начин жертвата му не се движи, даже не реагира по никакъв метод.



След като търпението на ястреба се е изпарило, той решил просто да отлети откакто схванал, че пластмасова патица не е годна за консумация и няма да задоволи глада му.



Видеото е станало доста известно в мрежата, като има повече от 2 милиона гледания с над 30 000 лайкове в YouTube.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР