Животът с новата актуализация на бюджета ще стане по-лек –

...
Животът с новата актуализация на бюджета ще стане по-лек –
Коментари Харесай

Мика Зайкова посече Асен Василев

" Животът с новата актуализация на бюджета ще стане по-лек – това е смешка “, това съобщи финансовият специалист от " ИТН “( ИТН) Мика Зайкова.

" Инфлацията се бори освен с ограничения, ами и с вложения. Нещо мерките, които лансираха от кабинета " Петков “, не са антиинфлационни, а антикризисни, тъй като са доста закъснели “, добави тя.

" Не е ли по-добре да помогнем на бизнеса, а помагайки на него той да се вдигне и да вдигне приходите, тъй като приходите, извинявайте, само че отново си стоим на последно място “, добави Зайкова в утринния блок на bTV.

" Всички наказания против Русия се обръщат като бумеранг към нас. Това няма по какъв начин да не се отрази на цената на горивата у нас “, безапелационна бе тя.

По думите й България е добре с външния си дълг за разлика от Хърватия, за която се чуди по какъв начин по този начин е призната в еврозоната.

" За да можем да осъществим тези ограничения на властта, които изрично няма да ни оказват помощ за инфлацията, имаме 587 милиона, а останалият един милиард ще разчитаме на европейските стратегии и по-специално на някакви грантове – допускам.

Това, което сподели вицепремиера Асен Василев не е вярно – растежът на приходите и разноските не са равни. 

Как по този начин редица интернационално приети финансови институции като МВФ, Световната банка и Европейската не могат да предвиждат какъв брой ще е действителният растеж, в видиш ли Асен Василев може и споделя, че ще е 2,9% “, отсече Мика Зайкова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР