Животът на Весела се преобръща на 180 градуса след появата

...
Животът на Весела се преобръща на 180 градуса след появата
Коментари Харесай

Eто какво се случва днес с Весела

Животът на Весела се прекатурва на 180 градуса след появяването на първородния й наследник Светлозар. Той е дълго чакано и мечтано дете. Върви самоуверено по стъпките на майка си и изрично декларира, че желае да стане артист. Още в предучилищната,  детето знае и пее всички шлагери на майка си.

“Пее непрекъснато на всички места, само че избира да пее самичък, с мен не желае, харесва му да бъде център на внимание ”, споделя Весела.

“Той беше дълго чакано дете и откакто го родих, посветих времето си в грижи за него. Малко в този момент е мамин глезанчо ”, споделя изпълнителката.

Момчето е възпитавано от нея и половинката й. Весела споделя, че той ги е направил по-отговорни.

“Много хубаво пее. Талантливо дете е, от дребен доста правилно пее. Имаха празненство в градината, дадоха му ария, само че тя се оказа комплицирана и ни я дадоха да я разучим дружно. Като пристигна у дома и като го чух по какъв начин пее, разбрах, че той няма потребност от проучване, изпя я прелестно ” – споделя гордата майка. Детето не било стеснително, за разлика от нея самата.

Интересното към Весела е, че няма никакви естетически корекции. Напълно естествена е. Става й неприятно, като види някои  които си бодат устните.

Инфо:  telegraph.bg

Тагове: Весела палаво око
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР