Животът на това Народно събрание ще бъде кратък. Най-основният приоритет

...
Животът на това Народно събрание ще бъде кратък. Най-основният приоритет
Коментари Харесай

Деян Николов: Животът на това Народно събрание ще бъде кратък

Животът на това Народно заседание ще бъде къс. Най-основният приоритет е да приемем бюджета, Деян Николов от „ Възраждане “ в предаването „ Лице в лице “.

" Нашата задача е да продължим това, което започнахме, а точно да продължаваме да усилваме въздействието на български народ в българския парламент ", сподели той.

Те желаят нас да ни няма, сподели водачът на партията

Запазването на българския лев е извънредно значимо. Бордът е наше решение. Още на следващия ден може да вземе решение и да промени паричната политика. Влезем ли в еврозоната няма сходно решение. Причините са доста – настрана взаимен дълг с всички в еврозоната. Там страните на приблизително равнище са със 100% дълг по отношение на Брутният вътрешен продукт, добави Николов.

Според него във връзка с Плана за възобновяване от " Възраждане " желаят да се резервира енергетиката ни. " Европейска комисия не е доста съгласна, което слага въпроса доколко те са ни сътрудници и шефове ", сподели Николов.

Проследете с нас първия парламентарен ден

Той разяснява и това, в случай че „ Възраждане “ стане първа политическа мощ. „ Със сигурност ще предоговорим изискванията на Европейски Съюз, тъй като Европейски Съюз като икономическа концепция не е неприятен, единствено че като осъществяване стартира да се държи като империя. Има доста други политически партии като нашата, които се появиха в редица европейски страни. Ако Европейски Съюз си промени образа и се държи като съюз межди страни, а не като над народен орган, тогава може би няма да е толкоз неприятен. Искаме овакантяване на НАТО, тъй като този съюз ни обезоръжи “, добави Николов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР