Животът на публичните личности е труден. Нито доброто, нито лошото

...
Животът на публичните личности е труден. Нито доброто, нито лошото
Коментари Харесай

13 СНИМКИ разкриват кошмара, в който е живяла принцеса Даяна

Животът на обществените персони е сложен. Нито положителното, нито неприятното могат да останат скрити за дълъг интервал от време, тъй като на всички места има любопитни очи.

 

 



Фактът, че нещата сред тогавашният принц Чарлз и сегашен крал Чарлз III и принцеса Даяна не вървят, стана явен съвсем незабавно след сватбата. Фотографите улавяха всяка стъпка на двойката, а Даяна и до ден сегашен се счита за най-сниманата жена в света. Нейната феноменална известност беше обаче в края на брака. 

Сега към този момент целият свят знае, че Чарлз е обичал друга жена през целия си живот с лейди Ди. За първи път принцеса Даяна обществено призна това в скандално изявление за BBC  през 1995 година. Тогава тя сподели нещо, което се трансформира в крилата фраза: " Бяхме трима в този брак ". 

По време на диалога тя призна, че е влюбена в офицер Джеймс Хюит. На идващия ден принц Чарлз подаде молба за бракоразвод (по предложение на кралица Елизабет II). Някои имат вяра, че в случай че не бяха тези разкрития и последвалия бракоразвод, Даяна щеше да е жива и до ден сегашен. Причината е, че те считат, че тогава тя е нямало да загуби купата си, кралските привилегии и най-много специфичната персонална отбрана.

Още нещо стана ясно преди време от персоналния астролог на принцеса Даяна. В нейното изявление излиза наяве, че в навечерието на брака сред Чарлз и нея, принцът й признал, че не я обича. Тогава Лейди Ди даже желала да скапе сватбата. 

Не се ангажираме да оценяваме достоверността на тези обстоятелства, както и изказванието, че Чарлз не е обичал жена си. На някои архивни фотоси те наподобяват в действителност щастливи и влюбени.

И въпреки всичко очевидно нещо в този съюз е предиздвикало принцесата нееднократно да наподобява нещастна и това проличава в тъжния й и на моменти празен взор.

Събрахме 11 фотографски доказателства, че Даяна постоянно не е могла да скрие тъгата си, даже когато обективите на камерата са били ориентирани към нея. 

Чарлз и Даяна подхващат турне през 1983 година (само две години след сватбата) и точно то бележи началото на края на този брак. 

Това пътешестване съответствува с желанието на австралийците да се отдръпват от Британската общественост. То е и първото задгранично туне на Даяна и Чарлз, защото Короната беше в заплаха и беше значимо да се направи положително усещане. 

Нарастващото напрежение сред тях трябваше да бъде прикрито в полза на монархията. 

През първите дни Даяна изглеждала напрегната, изтощена от дългото пътешестване и изгоряла от слънцето. Всичко е било доста стресиращо за госпожица едвам на 21 години. Журналистите очаквали оглушителния и неуспех, само че това не се случило. 

Станало непредвиденото - след няколко дни тя привикнала с всичко и почнала да поддържа връзка с австралийците пристигнали да видят принцът и принцесата. Тя се майтапеше с всички, снимаше се, разказваше детайлности за дребния принц Уилям и даже попита австралиец дали няма някое уиски в чантата си. 

Всички започнаха да обожават Даяна точно в този миг и даже във вестниците се появиха заглавия, че австралийците към този момент си желаят монархията. Всички погледи бяха към нея, а никой не обърна внимание на Чарлз. Принцът, който през всичките 4 седмици слушаше единствено похвали за жена си, беше гневен. 

По-късно самата Даяна признава, че вниманието на медиите към нея провокира ревнивост. Поради това са зародили доста сложни обстановки и това е било началото на края. 

Даяна и Чарлз се върнаха от летището с разнообразни коли и се насочиха към разнообразни адреси, написа jenata.blitz.bg.

 

















 



 







 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР