Животът на принцесите е изпълнен със стил и блясък. Тези

...
Животът на принцесите е изпълнен със стил и блясък. Тези
Коментари Харесай

Ще си глътнете езика, когато видите най-красивите принцеси в света, изпълнени със стил и блясък

Животът на принцесите е изпълнен със жанр и искра. Тези кралски особи потвърждават: Очарователната принцеса не е единствено в приказките.  Една от най-интересните кралски особи е гръцката принцеса Мария-Олимпия. 21-годишната хубавица е щерка на принцеса Мари-Шантал и принц Павлос. Тя живее в Ню Йорк и постоянно посещава ревюта и други всемирски събития, за които се облича по последните трендове.

Принцесата постоянно споделя първокласните си пътешествия със своите над 120 хиляди почитатели в " Инстаграм ". Мария-Олимпия е дете на света. Родена е в Гърция, отгледана в Лондон и е живяла в пансион в Швейцария. В Ню Йорк учи снимка и апропо работи като модел.

Принцеса Салва Ага Хан, родена като Кендра Спиърс, е брачна половинка на принц Рахим и е супермодел. Има магистърска степен от университета във Вашингтон, а преди шест години е взела участие в състезанието Мис Свят.

Кендра е работила за доста известни марки като " Келвин Клайн ", " Шанел ", " Ив Сен Лоран " и " Живанши ". Но и като принцеса тя не се отхвърля от модата. Миналата година снима фотосесия за списание " Вог ", а тази година взе участие в новите акции на " Армани " и " Мошино ".

Кейт Мидълтън е образец за великолепие и жанр, това е несъмнено.

Красотата ѝ я изпрати на върха на още една ранглиста. Съпругата на принц Уилям оглави ранглиста за естествена хубост, побеждавайки някои от най-красивите звезди на Острова.

Ето още фотоси на най-красивите принцеси:









Източник: vesti.bg

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР