Животът на Полина Йорданова, за който беше организирана спешна кръводарителска

...
Животът на Полина Йорданова, за който беше организирана спешна кръводарителска
Коментари Харесай

Добра новина: Спасиха жената, за която беше организирана спешна кръводарителска акция

Животът на Полина Йорданова, за който беше проведена незабавна кръводарителска акция, е отвън заплаха, оповестиха от университетската болница в Бургас.

Младата жена пострада с двете си деца в тежка злополука на 5 октомври, при която два автомобила се удариха челно на изхода на Карнобат в посока Бургас.

Челният конфликт беше провокиран от водача на единия автомобил - 38-годишната Полина от Карнобат, пътуваща в посока Айтос.

 Автокрадец блъсна служител на реда в София, удари паркирани коли и избяга (ОБНОВЕНА) България 1 мин. Автокрадец блъсна служител на реда в София, удари паркирани коли и избяга (ОБНОВЕНА)  Първият магазин Ozone Live в Бургас отваря порти Съдържание от сътрудници 3 мин. Първият магазин Ozone Live в Бургас отваря порти  Какво значи междинна скорост и по какъв начин тол камерите ще я засичат? Експерт: Няма да е толкоз дейно Тази заран 2 мин. Какво значи междинна скорост и по какъв начин тол камерите ще я засичат? Експерт: Няма да е толкоз дейно  „ Два язовира могат да станат локви “: Изпращаме топъл октомври, само че какъв ноември ще посрещнем? Тази заран 2 мин. „ Два язовира могат да станат локви “: Изпращаме топъл октомври, само че какъв ноември ще посрещнем?  Откриха зони на Марс, в които може да има живот Любопитно 2 мин. Откриха зони на Марс, в които може да има живот  Майката на Димитър от Цалапица: Моля ви, господин Борислав Сарафов, елате и направете инспекция по случая Тази заран 2 мин. Майката на Димитър от Цалапица: Моля ви, господин Борислав Сарафов, елате и направете инспекция по случая  Акция на Министерство на вътрешните работи в Бургас: Задържаха жена, занимавала се с „ друсан чай “ Тази заран 3 мин. Акция на Министерство на вътрешните работи в Бургас: Задържаха жена, занимавала се с „ друсан чай “  Автокрадец блъсна служител на реда в София, удари паркирани коли и избяга (ОБНОВЕНА) България 1 мин. Автокрадец блъсна служител на реда в София, удари паркирани коли и избяга (ОБНОВЕНА)  Първият магазин Ozone Live в Бургас отваря порти Съдържание от сътрудници 3 мин. Първият магазин Ozone Live в Бургас отваря порти  Какво значи междинна скорост и по какъв начин тол камерите ще я засичат? Експерт: Няма да е толкоз дейно Тази заран 2 мин. Какво значи междинна скорост и по какъв начин тол камерите ще я засичат? Експерт: Няма да е толкоз дейно  „ Два язовира могат да станат локви “: Изпращаме топъл октомври, само че какъв ноември ще посрещнем? Тази заран 2 мин. „ Два язовира могат да станат локви “: Изпращаме топъл октомври, само че какъв ноември ще посрещнем?  Откриха зони на Марс, в които може да има живот Любопитно 2 мин. Откриха зони на Марс, в които може да има живот  Майката на Димитър от Цалапица: Моля ви, господин Борислав Сарафов, елате и направете инспекция по случая Тази заран 2 мин. Майката на Димитър от Цалапица: Моля ви, господин Борислав Сарафов, елате и направете инспекция по случая  Акция на Министерство на вътрешните работи в Бургас: Задържаха жена, занимавала се с „ друсан чай “ Тази заран 3 мин. Акция на Министерство на вътрешните работи в Бургас: Задържаха жена, занимавала се с „ друсан чай “

Според описа на очевидци колата ѝ ненадейно навлязла в насрещното платно и блъснала челно движещия се отсреща автомобил със софийска регистрация. Той е ръководен от 61-годишен мъж от София.

В болница бяха откарани Полина дружно с двете ѝ деца, както и водачът на другата кола и синът му.

На нея и децата са прелети към този момент 10 сака кръв и кръвни артикули от запасите на болничното заведение в Бургас

Шофьорите бяха тествани за приложимост на алкохол или опиати - пробите им се оказаха негативни.

Сега Полина се усеща добре и благодари на лекарите и на десетките, дарили кръв, с цел да я спасят.

Последвайте ни за още настоящи вести   в   Гугъл News Showcase

Последвайте btvnovinite.bg във   VIBER

Последвайте btvnovinite.bg в INSTAGRAM

Последвайте btvnovinite.bg във FACEBOOK

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР