Животът на момиче от Аржентина се превръща в истински ад,

...
Животът на момиче от Аржентина се превръща в истински ад,
Коментари Харесай

14 г. затвор за мъж, блудствал и заплашвал 8-годишната си осиновена дъщеря

Животът на момиче от Аржентина се трансформира в същински пъкъл, когато бива подложено на 4-годишен полов тормоз от мъж, който я е осиновил до момента в който тя е била още 8-годишна.

Първоначално съседите на мъжа, роден в Парагвай и препитаващ се като строителен служащ, останали прелестно сюрпризирани от желанието му да осинови момичето, което било изоставено от майка му и никой не поискал да поеме грижата за него. Но същинското желание на мъжа било напълно друго. В продължение на четири години той е блудствал с нея, до момента в който един ден момичето не решило да избяга от вкъщи му, написа "La Vanguardia ".

Не след дълго 12-годишното дете съумява да откри сили и да подаде сигнал до съответните служби и да опише какво е претърпяло през последните четири години от своя живот.

Полицейските екипи и прокуратурата се задействат и 68-годишният принудител е хванат и изправен пред съда и упрекнат в полово принуждение над малолетна.

Според проверяващите мъжът постоянно е заплашвал осиновената си щерка с думите:,,Приготви се за тази нощ, тъй като точно поради това те осинових, поради това те подготвях''.

В правосъдната зала причинителят е направил цялостни признания, с цел да избегне по-тежка присъда, и след съглашение с прокуратурата се чака да получи 14 години отнемане от независимост.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР