Животът на мъж от Асеновград се превърнал в кошмар след

...
Животът на мъж от Асеновград се превърнал в кошмар след
Коментари Харесай

Поредна грешна проба от драг чек превърна живота на мъж от Асеновград в кошмар

Животът на мъж от Асеновград се трансформирал в призрачен сън след рутинна инспекция и тест за опиати. Така за минути - от свободен жител, той се оказал с белезници на ръцете. И още - обвинен, с бързо досъдебно произвеждане.

По време на инспекцията му изработен тест с мил чек употребявал опиати, който посочил, че карал под въздействието на амфетамини. Емил Узунов е безапелационен, че това не е правилно и не е взимал опиати.

„ Изкараха ме от колата и започнаха да я тарашат. Аз бях шокиран, разбрах, че няма по този начин да ме пуснат да си потегли и ще следват дълги процедури. В колата не откриха нищо, като аз настоях да дам и кръвна проба “, споделя мъжът пред Нова телевизия.

Под ескорт мъжът е отведен в локална болница. Дал кръв и урина, публикуван му е протокол, че очевидно наподобява добре. Следва претършуване на дома му.

„ Дойдоха две три патрулки пред дома ми, събра се един огромен панаир – все едно аз съм нарушител. Съпругата ми и децата ми бяха очевидци, майка ми мъчно го претърпя. Пет-шест индивида претърсиха жилището, тъй като закона ги задължава да го създадат. Разбира се, нищо не откриха “, споделя той.

Междувременно са му взели книжката, номерата на автомобила и му е наложено административно наказване.

Емил чака четири месеца, с цел да излезе кръвният му резултат. Според проучването няма съществуване на опиати в кръвта му и всички следствия против него се приключват.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР