Животът на Ида Пердеман, станала известна по-късно като Ида Амстердамска,

...
Животът на Ида Пердеман, станала известна по-късно като Ида Амстердамска,
Коментари Харесай

Ида Пердеман, Ида Амстердамска или холандската пророчица

Животът на Ида Пердеман, станала известна по-късно като Ида Амстердамска, стартира напълно нормално. Тя се ражда на 13 август 1905 година като петото дете в фамилията, в Алкмар, Холандия. Ида има 3 по-големи сестри и един брат. По време на кръщенето на дребното момиченце, то получава името Идже Йохана, само че постоянно е наричана просто Ида. Малко преди експлоадирането на Първата международна война семейство Пердеман се реалокира да живее в Амстердам. Едва 8-годишна Ида губи майка си и цялото домакинство и грижа за децата остава в ръцете на най-голямата сестра на Ида, която е единствено на 16 години. Семейство Пердеман постоянно посещава службите в локалната католическа черква, а Ида постоянно се изповядва пред отец Фрехе, който по-късно става и неин нравствен лидер.

Денят е 13 октомври 1917 година Една елементарна събота, в която 12-годишната Ида върви към дома си, откакто е посетила църквата. Тогава се случва нещо необикновено. Пред погледа на момичето се разкрива невероятна панорама или по-добре да го кажем изниква привидение. Появява се ярка ослепителна светлина, а в нея обликът на жена, облечена в дълга бяла рокля. „ Това може да е единствено Пресвета Богородица! “ – уверена е Ида.

Това е първата й среща с мистериозната жена, която и след това се разкрива пред нея нееднократно. Малкото момиче разпалено споделя за невероятното си прекарване, само че сестрите и брат й не обръщат никакво внимание на думите й. Колкото до бащата на Ида – той я принуждава да си мълчи за видяното, притеснявайки се хората да не я помислят за луда. Същото я поучава и отец Фрехе. Ида Пердеман мечтае да стане детска учителка, само че получава отвод, тъй като нейните професори й споделят, че нямала нужното въображение да упражнява тази специалност. Този факт е значим, тъй като по-късно младата дама е упрекната, че може би си фантазира и измисля своите видения и срещи с божията майка. И то при неналичието на въображение?!

От разказите за живота на Ида Амстердамска излиза наяве, че тя е определена от Дева Мария, с цел да бъде дипломат на нейното слово и воля. А това я прави сигурна цел за набезите на Дявола, описват източниците. И в действителност - такива не липсват. Лампите постоянно стартират да се люлеят в несвойствен танц, вратите на шкафовете се отварят сами, стрелките на часовника стартират да се въртят с главозамайваща скорост, фурната се включва сама и стартира да пуши. Това са единствено част от нещата, които се случват в дома на семейство Пердеман.
Нещата стават още по-сериозни, когато самата Ида бива обладана от Дявола, или най-малко по този начин считат хората към нея. В един от пристъпите си тя стартира да крещи неистово и да псува - държание непривично за младото момиче. Изведнъж тя се снабдява с нечувана физическа мощ и стартира да подвига във въздуха доста тежки предмети. Тогава нейният нравствен ментор прави екзорсизъм над нея, с цел да я отърве от нечистия дух, от който е обладана.


След първото привидение на Ида Пердеман през 1917 година, настъпва мъртвило. Животът й е относително спокоен, като изключим гореспоменатите обстоятелства. От май 1940 година, когато тя е на 35 години, странните видения още веднъж стартират да я навестяват. Ида вижда освен божията майка, само че стартира да има и видения за бъдещето. Тя предсказва някои обстоятелства за задаващата се Втора международна война, които след това се сбъдват. Вижда места и хора, за които по-късно предсказаното стават действителност.
На 25 март 1945 година Ида още веднъж има привидение и среща с мистериозната дама, считана за самата Дева Мария. Но чудесата в живота на холандката едвам в този момент стартират. След това привидение, следват още 55 сходни, последното от които е през 1959 година Тя става дипломат на Богородица. Обикновено повтаря думите й, а най-голямата й сестра ги записва на хартия. Вече няма подозрение, че Ида Амстердамска е определена и животът й е надалеч от елементарен. Пред Ида пресветата Дева се показва като Дамата на всички народи, Майката на всички хора и в нейна чест по-късно е издигнат специфичен параклис, където пророчицата прекарва последните години от живота си.
Екстрасенската декларира:
„ Не съм аз; Аз съм просто инструмент; това са просто посланията на Дева Мария. “
Когато Ида разкрива пред света истината за своите видения и срещи с божията майка, се случва точно това, от което преди време са се страхували околните й. Мнозина я афишират за луда, а други считат, че всички това е просто плод на въображението й (което няма!). Тя е подложена на грижлив медицински и психиатричен обзор, само че резултатите са безапелационни, че дамата е в устойчиво психическо и физическо здраве.
Ида Амстердамска, както стартират да я назовават всички, си отива от този свят на 90-годишна възраст, предала посланията, за чийто проводник е била определена. По-голямата част от пророчествата й се сбъдват, а през днешния ден ще се спрем на една дребна част от тях.
Пророчества * Военни видения
Преди експлоадирането на Втората международна война Ида Амстердамска има привидение. Без да има никаква визия от военни дейности и тактики, тя с акуратност разказва събитията и местата, където по-късно се случват нещата, които й се явяват. Тя вижда безчет изтощени бойци, които минават пред погледа й. С акуратност предсказва придвижването им, като брат й усърдно отбелязва местата, през които ще минат на карта. Е, това се оказва точният път на немските бойци през идващите години. Тя вижда още по какъв начин немската войска ще бъде окупирана от Червената войска при Сталинград. Което по-късно в реалност се случва. Ида предсказва още рухването на Хитлер и Мусолини, въпреки че в този миг никой не има вяра в това.

* Време на спокойствиеИда Амстердамска получава информация от Дамата на всички народи, че след края на Втората международна война по света ще настъпи мъртвило и ще пристигна епоха на мира и естетика.

* Независимостта на ИзраелВ едно от своите видения Ида съзира, че Израел още веднъж ще бъде разгласен за самостоятелна и независима територия. Точно 3 години по-късно това става факт.

* Червен байрак над КитайТази картина се появява в главата на пророчицата през 1946 година Тя вижда червен байрак и голям брой пролята кръв на територията на Китай. Три години по-късно пророчеството ѝ се сбъдва. В азиатската страна избухва кървава революция, а на чело на страната застава комунистическата партия.

* Войната в КореяПрез 1949-та Ида Амстердамска предсказва кръвопролитията и войната в Корея, която единствено година по-късно става факт.

* Трета международна войнаСпоред думите на Ида Пердеман, самата Богородица й съобщила за идна Трета международна война. За благополучие, това знамение към момента не се е сбъднало, само че Ида Амстердамска не е нито първият, нито единственият медиум, който уверено приказва за това. За Трета международна война приказват и Ванга, и Едгар Кейси и доста други пророци в историята.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР