Животът на Александра Сърчаджиева, която загуби любимия си мъж Иван,

...
Животът на Александра Сърчаджиева, която загуби любимия си мъж Иван,
Коментари Харесай

Александра Сърчаджиева повтаря съдбата на майка си: Йосиф Сърчаджиев не се интересува и от внучката си

Животът на Александра Сърчаджиева, която загуби обичания си мъж Иван, преповтаря тежката орис на майка ѝ – починалата актриса Пепа Николова. Звездата на Сатирата сама отгледа Сашка – плод на любовната ѝ случка с Йосиф Сърчаджиев, откакто той не пожела по никакъв метод да се грижи за детето си. „ Йосиф постъпи коравосърдечно, можеше най-малко понякога да се интересува от Александра и да се вижда с нея, с цел да почувства тя, че има татко. Това ще му е грях на съвестта ”, разясняват в актьорската колегия.

След като погреба майка си през 2006 година, във вторник Александра се елементарни и с обичания си мъж и опора в живота Иван Ласкин, с който имат щерка София. Сега тя ще има нелеката орис да бъде и майка, и татко за дребното си дете. Александра и София бяха обожавани от Ласкин, те, дружно с щерка му от първия брак Люба, бяха единственият смисъл в живота на артиста, само че той не съумя да се пребори с порока си и да продължи да живее, с цел да бъде до тях. „ Сега Пепа и Иван ще ги закрилят двете от горната страна ”, молят се техни близки. „ Александра е млада, мъжко момиче, борбена е като майка си, ще си стъпи на краката ”, уверени са нейни сътрудници.

Скандалната обич сред родителите на Александра – актьорите Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев, стартира при започване на 80-те и по думите на техни сътрудници връзката им била доста мощна и красива. След всяко зрелище виждали влюбените в барчето на Младежкия спектакъл, в трупата на който режисьорът Вили Цанков кани младата непрофесионална актриса. Проблемът бил, че Йоско имал брачна половинка, щерка Ана и доведен наследник Пролетсин. Пепа по този начин и не съумяла да го убеди да се разведе, даже откакто забременяла.

В последна сметка блудният брачен партньор се прибрал при фамилията си и щастието на Александра да има татко до себе си траяло единствено година след появяването ѝ на бял свят. С раждането ѝ Сърчаджиев я припознава и ѝ дава своята фамилия, само че 12 месеца по-късно завежда дело за лишаване на родителските права и волно или не, санкционира още повече втората си щерка, без тя да има виновност за неразрешената обич сред него и майка ѝ. Не печели делото, само че пропастта сред него и Пепа става толкоз непреодолима, че те в никакъв случай не си проговарят, а Йосиф и до през днешния ден не поддържа контакт с детето, родено от буйната им връзка. Самата Александра споделя, че се е виждала с татко си единствено един-единствен път, когато е била на 11 години, в една сладкарница, за 2-3 сладоледа. От тогава до ден сегашен, както и самата Александра е казвала нееднократно, „ този човек не съществува “.

Преди по-малко от година Сърчаджиев за пръв път проговори за връзките си с починалата Пепа, която умря през 2006 година, хвърляйки бомба в пространството с откровенията си. „ Разбих сърцето на Пепа Николова! Не мога да върна времето обратно, само че в случай че можех, просто щях да я подмина, нямаше да се срещна с нея, с цел да не разрушавам сърцето ѝ, тъй като моето постоянно е принадлежало на жена ми Райна “, сподели Йоско.

„ Знам, че в идващия живот ще се издължа за прегрешението, който имам към щерка си Александра, задължен съм. Ето, неотдавна ми се присъни Пепа. Нищо не ми сподели, единствено ме гледаше тъжно и строго “, показа още артистът. От години Сърчаджиев не обича да загатва надареното си момиче от Пепа Николова по никакъв мотив. Твърди, че за всичко, което става към нея, го осведомят приятелите му – кое тв риалити води, какво играе, по какъв начин се оправя. Той си мълчи и не ги разпитва даже за внучката си София, родена от любовта на Александра с Иван Ласкин.

„ Не може да ти е татко човек, който в никакъв случай не се е грижил за теб, той не ми е татко, води ми се биологичен татко – сподели преди време Александра за Йосиф Сърчаджиев. – Не мога да си показва какъв човек би трябвало да си да не поглеждаш детето си, което е останало самò на този свят, да не знаеш гладно ли е, жадно ли е и да си лягаш ”. Когато майка ѝ Пепа умряла, Сърчаджиев ѝ пратил есемес: „ Болката ти е огромна, Бог ще бъде с теб. Йосиф “. Според Сашка в такива случаи или човек би трябвало да вдигне телефона и да се обади, или просто да замълчи. „ Звънях един месец на докторката му да запитвам по какъв начин е той, желаех да го видя, само че не знаех по какъв начин ще реагира, а знаех, че не е хубаво да се вълнува. Затова не отидох, само че всеки ден звънях да запитвам по какъв начин е – описа тя за времето, когато Сърчаджиев беше доста болен. – Да е жив и здрав. Нямам какво да прощавам, той ми е апатичен. Не го ненавиждам, тъй като омразата също е тип обич ”, сподели още Александра.
Инфо: retro.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР