Животът на 7-годишния наследник на принц Уилям и Кейт Мидълтън

...
Животът на 7-годишния наследник на принц Уилям и Кейт Мидълтън
Коментари Харесай

Принц Джордж знае, че е специален, смята кралски експерт - slava.bg

Животът на 7-годишния правоприемник на принц Уилям и Кейт Мидълтън – принц Джордж, се разграничава от този на неговите по-малки брат и сестра от най-ранна възраст. По думите на кралския специалист Кейти Никол, принц Джордж доста добре схваща, че е друг от 5-годишната принцеса Шарлот и 2-годишния принц Луи, тъй като прекарва доста повече време със своята прабаба Елизабет Втора и своя дядо – принц Чарлз.

Кралицата и основният правоприемник на английския трон последователно приучават Джордж по какъв начин да мисли и той осъзнава, че не го чака напълно елементарен живот. В същото време херцозите на Кеймбридж се стараят да се отнасят към децата си еднообразно.

„ Все още той не осъзнава мащаба на неговата роля, която ще промени живота му един прелестен ден – отбелязва Никхол – Мисля, че Джордж схваща, че има въпреки всичко нещо и то в най-ранна възраст. Това е по този начин, както го е разбирал Уилям в най-ранна възраст. В края на краищата него го взимат за фотосесия с кралицата и му отделят друго внимание на фона на всички останали “.

Въпреки всичко това, Кейт Мидълтън и принц Уилям се пробват да поддържат атмосфера, в която всички членове на кралското семейство да се усещат равни. Особено внимание на това отделя херцогът на Кеймбридж, на който още от детството са му дали да разбере, че той в доста връзки превъзхожда по-малкия си брат Хари – даже по време на фамилни чаени празненства.

Освен това Уилям беше доста обезпокоен от нуждата да се помири със ориста си, тъй че в този момент той се грижи Джордж да не се сблъска със същия проблем.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР