Животът на 37-годишния Цветан Митов се преобръща за един миг

...
Животът на 37-годишния Цветан Митов се преобръща за един миг
Коментари Харесай

Зов за помощ: 328 200 евро трябват, за да живее Цецо

Животът на 37-годишния Цветан Митов се прекатурва за един момент на 15 юни, когато лекарите му оповестяват, че е болен от остра лимфобластна левкемия. Младият мъж се нуждае от животоспасяваща трансплантация на стволови кафези, само че сумата, нужна за интервенцията, е непостижима за фамилията му - 328 200 евро .

Близки и другари се провеждат в сложния миг, с цел да спасят живота на Цецо, само че защото парите са доста, а времето - малко, молят всички, които могат да оказват помощ.

" Всичко стартира през март, когато Цецо вижда необикновена отмалялост и усложнения при осъществяване на ежедневните занимания. За Цецо естествената разходка и даже връзването на обувките се трансформират в същинско предизвикателство. На 15 юни му беше сложена страшната диагноза: Остра В-лимфобластна левкемия. В момента Цецо е настанен в онкологичната болница в София , където се пробват да стабилизират положението му. Веднага откакто положението му го разреши Цецо би трябвало да замине за Германия, където ще му бъде осъществена животоспасяваща трансплантация на стволови кафези. Всеки ден на закъснение може да бъде съдбовен за нашия другар! Той време няма за губене, поради това ви апелирам да отворите сърцето си и да помогнете на Цецо, тъй като ние /неговите приятели/ и вие /непознатите с големи сърца/ сме единствената му вяра! Цецо желае да живее, само че животът му бе оценен на непостижима за неговото семейство сума! ", пишат приятелите на младия мъж във Facebook.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР