Животът е твърде кратък, за да го изразходвате за комуникация

...
Животът е твърде кратък, за да го изразходвате за комуникация
Коментари Харесай

Как да разпознаем лошия човек само за 5 минути

Животът е прекомерно къс, с цел да го изразходвате за връзка с неприятни и отрицателни хора. За благополучие, има няколко характерни признака на тези човеци, които могат да бъдат разпознати единствено за 5 минути връзка с тях.

Те непрекъснато подлагат на критика някого

Най-вече тези, които не участват по време на диалога. Тоест тази рецензия е безполезна и служи само за самоутвърждаване за сметка на другите. И освен рецензията - преразказването на злословия и съответни обиди на хора, с които се случват спорове - също е присъщ симптом на неприятния човек.

Те непрекъснато се оплакват

Те имат положителни причини, обясняващи за какво всичко е неприятно и кой тъкмо е отговорен за нещастията им в живота. Освен това самите те не участват в листата им. Но събитията, ситуацията на звездите и планетите, държавното управление и неприятното родителство – това са единствено малко част от отговорните.



Те изискват особено отношение

Вие „ наложително би трябвало да влезете в ситуацията им “, да им дадете препоръки, да ги разберете и в действителност - те са „ толкоз по-добри от другите “, че би трябвало да се радвате, че въобще са се обърнали към вас. И по всевъзможен метод търсят внимание от другите.

Те се хвалят

Победата на някой различен е случайност или безсмислено събитие. Собствената обаче, даже и най-малката - мотив за горделивост и истории, които описват на всички. Те няма да се възхитят на вашите достижения, само че вие на техните- наложително.

Те ви карат да се оправдавате

Най-простият способ на психическа операция: накарайте човек да се почувства отговорен - и можете да извършите каквото желаете с него. Извиненията са най-простата степен на виновност. Нищо доста съществено, само че вътрешният дискомфорт ще ви принуди да се съгласявате повече с условията на неприятните хора.

Те не се интересуват от вашите проблеми

Не, те няма да го създадат. Дори на равнище на официално изложение на състрадание и потупване по рамото. Щом говорите за вашите каузи, те сменят тематиката и свеждат всичко до личните си проблеми. И какво се случва в живота ви - те въобще не се интересуват. За тези хора вие сте просто инструмент за решение на техните проблеми.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР