Животът е просто плажен за Памела Андерсън. Моделът на Playboy

...
Животът е просто плажен за Памела Андерсън. Моделът на Playboy
Коментари Харесай

Памела Андерсън ни връща в дните на Спасители на плажа

Животът е просто плажен за Памела Андерсън. Моделът на Playboy е същинско прелъщение в рекламната акция на новата ѝ сбирка бански костюми, която осъществя съвсместно с Frankies Bikinis - ода на дните й от " Спасители на плажа ". Памела пуска дребна сбирка с Frankies Bikinis на 4 май, отдавайки респект на стила на 90-те.

" Винаги съм по бански. Носила съм съм всичко, тъй че съм много добър ценител, когато става въпрос за бански костюми ", споделя 55-годишната Андерсън пред Vogue.

Моделът, актриса и публицист, която наскоро пусна документалния филм на Netflix Pamela, A Love Story, отглежда синовете си в съседство с основателката на Frankies Bikini Франческа Айело, когато бизнесът ѝ прохожда.

" Франки таман започваше да прави своите малки бански костюми, когато бях там и ги поставяше в пощенската ми кутия, с цел да си кажа мнението ", спомня си дните си в Малибу Андерсън, която неотдавна издаде записките си Love, Pamela.

В обява в Instagram, популяризираща идното стартиране на пазара, Айело изрази обожанието си към единствената " Памела Кинг Андерсън ".

" Наистина даже не мога да намеря думи, с цел да изразя благодарността си към всички, които работиха по този план. Да познаваш Пам, значи да я обичаш ", написа Айело. " Срещнахме се, когато бях дете в Малибу, където израснах със синовете й. Тази сбирка е отражение на всички неща, свързани с Памела и всички неща, свързани с райския залив. "

От скромното, домашно начало на марката на Западния бряг, Frankies Bikinis изминава дълъг път и се трансформира в сензация. Едни от последните известни линости, с които марката работи, са Сидни Суийни и Джиджи Хадид.

Въпреки че е въодушевена от емблематичните дни от " Спасители на плажа " на Андерсън, сбирката, на цена от 80 до 195 $, е по едно и също време секси и практична.

" Искам бански костюм, с който да мога да се кача в лодката, да виждам раци с племенницата си на скалите и да групирам загар ", изяснява звездата на Playboy. " Сега имам банските костюми, които исках и от които имах потребност. "

Червеният бански костюм, въодушевен от " Спасители на плажа ", не е единственият открояващ се в идната сбирка от 22 модела.

" Всеки би трябвало да има бели бикини ", твърди Андерсън. " Дори бях омъжена в бели бикини. Всъщност бях омъжена в бели бикини два пъти ", споделя актрисата, като насочва вниманието към още един от моделите - бял бански костюм от две елементи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР