Животът е по-силен от всичко – тези думи на днешния

...
Животът е по-силен от всичко – тези думи на днешния
Коментари Харесай

С помощта на добри хора: Момче пребори рака

Животът е по-силен от всичко – тези думи на днешния Светъл понеделник имат особена тежест. Шастлива развръзка на една трагична история.

Преди година Стивън Бориславов, който се бореше с тежката болест – рак на костите. Момчето, отдадено на футбола, прояви невероятна волята за победа над заболяването и трогна стотици българи, които се сплотиха, с цел да се съберат средства.

Сега момчето е крепко. Година по-късно БТВ споделя какъв брой дълъг път е извървяло то и какво е здравословното му положение. Стиви към този момент се движеше без болки в тялото и без тежката диагноза рак на костите. Сега 15-годишното момче е крепко – преборило е подлата болест.

Добре съм, нямам никакви болки. Движа се обикновено и съм доста по-добре, спрямо преди няколко месеца. Получих огромна поддръжка от всички българи. Родителите ми също ме окуражаваха непрекъснато – споделяха ми да не се отхвърлям “, споделя през днешния ден момчето.

Болестта прекатурва живота му – в този момент Стиви мечтае да научи непознат език, с цел да си откри след време добра работа. „ Но най-много желая да съм здрав “ , споделя още той.

Момчето е изрично, че заболяването е подла, само че с религия всичко се преодолява.

Нито за миг не съм се тормозила, че Стиви няма да се оправи. Имах терзания към събирането на средствата, само че с обща помощ и това преодоляхме. Важното е, че Стиви към този момент е здрав “, споделя и неговата майка Елизабет Владова.

Източник: news24sofia.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР