Живот като английската кралица води майката на здравния министър Стойчо

...
Живот като английската кралица води майката на здравния министър Стойчо
Коментари Харесай

Майката на Стойчо Кацаров живее като кралица

Живот като британската кралица води майката на здравния министър Стойчо Кацаров. Пенсионерката Цена Кацарова пътешества по света, обичаната й дестинация за отдих е Швейцария, където върви на посетители на своята внучка.

Възрастната дупничанка, която по специалност е доктор кардиолог, е на „ ти “ с технологиите и разгласява фотоси от екскурзиите си в профила в обществената мрежа Facebook. Там има фрагменти с внучката й Теодора - щерка на Кацаров, както и сина й Стойчо и снаха й Елисавета, която е лекар в Александровска болница в София.

Цена употребява интернет пространството ловко и не крие политическите си пристрастия. Тя е отявлена фенка на Слави Трифонов и неговата партия, само че в последно време е раздвоена сред Има Такъв Народ и политическата групировка на Мая Манолова. Кацарова живее в родната на семейството Дупница, където здравният министър има голям апартамент и магазин, няколко парцела - ниви и ливади, а жена му е собственичка на къща от 120 квадрата.

Бащата на Стойчо Тодор Кацаров е също добре прочут на дупничани и през последните години е обвързван с най-различни кавги на локално равнище. Преди време даже в медийното пространство изплува случай, в който името му бе обвързвано с мафиотите търсени от Интерпол братя Галеви написа „ Ретро “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР