Живописният крайморски град Сейнт Айвс е обявен за най-щастливото място

...
Живописният крайморски град Сейнт Айвс е обявен за най-щастливото място
Коментари Харесай

Ето кое е най-щастливото място за живеене в Обединеното кралство за годината

Живописният приморски град Сейнт Айвс е разгласен за най-щастливото място за живеене във Англия. Това сочи тазгодишната ранглиста.

Крайбрежният град Корнуол изпревари Хексъм в Нортъмбърланд, и заема първо място, откакто се редуваше с пазарния град от 2019 година



Местата се класират въз основа на няколко фактора.

Жителите на Сейнт Айвс оцениха региона високо поради чувството му за общностен дух, възприятието за принадлежност, което имат жителите, и какъв брой удобно се усещат жителите да бъдат себе си.



Междувременно в другия завършек на Обединеното кралство жителите на историческия граничен град Галашиелс в Шотландия го оцениха изключително високо във връзка с дружелюбността и учтивостта на хората – като означиха най-голям резултат за това в цяла Англия.



Алис Браун, оценител в организация за недвижими парцели, казwа, че местоположението е водещо, както и приятелското отношение на локалните поданици: „ Провинцията има толкоз доста да предложи, изключително за тези, които се интересуват от занимания като например вървене, тичане по пътеки, колоездене и плуване “.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР