Кой не иска да отиде на ваканция и да не

...
Кой не иска да отиде на ваканция и да не
Коментари Харесай

Ол инклузив на Слънчев бряг - съчетайте класата и красотата на родното море

Кой не желае да отиде на почивка и да не мисли за нищо друго, с изключение на за почивката и времето с обичаните си хора? Хубавото е, че на Българското Черноморие можете да съчетаете пълноценния отдих с хубостта на нашата природа. 

Ако изберете фамилен хотел Империал Резорт ол инклузив, ще намерите своето дълго чакано успокоение – няма да се наложи да търсите ресторант или занимания отвън хотела. Но дано обърнем по-голямо внимание на аргументите да изберете хотел за фамилната си отмора на морето.



Защо да изберете Слънчев бряг?
На Българското Черноморие има един курорт, който е измежду водачите на ол инклузив офертите – Слънчев бряг.  Някои от затворените комплекси в тихата му част оферират преференциални предложения за фамилиите. Те включват изхранване, занимания за децата и възрастните, басейни и несъмнено, непосредственост до плажа. 

Има два типа ол инклузив пакети:

Стандартен All Inclusive пакет – включено е изхранване, само че без алкохолни питиета. Могат да се използват 
Ultra All Inclusive пакет – включена е храна и вносни и български алкохолни питиета.

В някои от положителните комплекси за фамилна отмора в Слънчев бряг, като HI Hotels Империал Резорт,  ще се погрижат за положителното ви въодушевление с незабравими тематични вечери. Очакват ви вкусна храна, приятна музика и игри. 

Защо е комфортно да имате включено хранене в офертата за настаняване? 
Можем да ви отговорим и с една дума – улеснение. Не е нужно да търсите ресторант, както и да ходите на 2 км от хотела, с цел да хапнете вкусна храна. В HI Hotels Империал Резорт можете да се насладите на вкусни закуска, обяд и вечеря от международната кухня.  

Какви развлечения има в ол инклузив пакетите в Слънчев бряг?
В ол инклузив пакетите са включени занимания за дребни и огромни в басейните и джкузито. За децата нормално има сплаш зона за игри. Разбира се, наоколо до басейните има и избавител, който ще се грижи за сигурността на всички. 

На разположение на гостите на подобен вид комплекси има детска площадка и детски ъгъл с опитни аниматори. Детската дискотека също не е за изпускане. Така децата освен ще се забавляват и ще основават нови другарства, само че и вие ще можете да се отдадете на спокойна отмора. 

За възрастните също заниманията са безкрайни. На територията на HI Hotels Империал Резорт ще можете да играете плажен волейбол или да се отдадете на денс фитнес, дартс и други Аква фит интензивностите също са доста желани от гостите на хотела. 

Не е нужно да пътувате до другия завършек на света, с цел да намерите красиво място за фамилната си отмора. На пешеходно разстояние от Несебър, в Слънчев бряг, можете да избягате от шума и грижите си. Хотел Империал Резорт е вярното място за вашата ол инклузив почивка.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР