Живко Коцев означава, че е човек - първо глупав, зависим,

...
Живко Коцев означава, че е човек - първо глупав, зависим,
Коментари Харесай

Методи Андреев за Живко Коцев: Глупав, зависим, слабохарактерен и обичан от ген. Атанасов

Живко Коцев значи, че е човек - първо малоумен, подвластен, слабоволев, и каквото желаете по-нататък. Това е цялостно неразбирателство и аз не знаех, че го е предложил Атанасов. Действително това е тъкмо човек, който ген. Атанасов обича - този човек нямаше да пази страната. Този човек щеше да пази ползите на Атанасов. Така някогашният народен представител от ГЕРБ и някогашен ръководител на Комисията по досиетата Методи Андреев разяснява обяснението на някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи, че е контактувал с контрабандисти " от почитание към Бойко Рашков ".В предаването " ЕвроДикоФ " Андреев показа мнението си по отношение на обстановката в Министерство на вътрешните работи и страната.

Странно е държанието на Демократична България. Не може да защитаваш Живко Коцев, който е една безспорна идея пердута, а в това време за Петър Петров аз не съм чул някой да каже нещо. Този човек за какво го уволниха - какво е направил той? Това е сигурен симптом, че сред мафиотските групировки в България към този момент има контракт. Ние към този момент имаме купола. Купола има президентски хора, има хора на мутрата и хора на Шиши, безапелационен е анализаторът.

Защо не сменят, примерно, хората, назначени от президента. А за какво президентските началници в службите не смениха нито един от назначенията на Борисов и Шиши през тези 15 години, през които този тандем ни ръководи?, попита някогашният народен представител.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР