Живка Ролева гостува в „Тази сутрин“, за да сподели как

...
Живка Ролева гостува в „Тази сутрин“, за да сподели как
Коментари Харесай

Живка за „Фермата“: Още през втората седмица знаех, че ще съм на финал

Живка Ролева гостува в „ Тази заран “, с цел да показа по какъв начин се усеща след спечелването на огромната премия от 100 000 лв..

„ Емоциите към този момент започнаха да ме поотпускат. Още през втората седмица знаех, че ще стигна до финала. Увереност ми даде това, че опознах останалите участници и имах тактика. Пътят до финала обаче бе с доста остри завои, от време на време с противоположен вираж. Подхлъзвах се, от време на време изгубвах посоката и бях на кръстопът “, разяснява Живка, която от години работи в Австрия като водач на камион.

Тя призна, че от време на време е проявявала уязвимост и се е отпускала. Например с Лора, която бе от другия лагер, само че като човек е „ доста миличка “.

„ Много е мъчно 3 месеца непрекъснато да играеш, стресът е огромен. Стратегията ми бе през първата седмица да открия кой е най-силният мъж, да вляза в спор с него и да победя. Тъй като събитията бяха динамични, тактиката я определях най-вече за настоящия ден “, разясни 39-годишната дама от Казанлък, която е гледала всички сезони на „ Фермата “ и няма изтърван епизод.

Според нея до момента в риалитито е липсвал състезател, който да играе играта. Живка е уверена, че дамите са по-адаптивни и по-упорити, като резултатите на българските спортисти на последните олимпийски игри го потвърждават.

Победителката възнамерява да се завърне в България и евентуално още веднъж ще работи като водач на камион.

Празниците тя ще прекара на село при своите свекър и свекърва.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР