Живея в оскъдица, но приемам това за нормално.“ Това сподели

...
Живея в оскъдица, но приемам това за нормално.“ Това сподели
Коментари Харесай

Влади Въргала: Живея в оскъдица, но това не ме притеснява

„ Живея в оскъдност, само че одобрявам това за обикновено. “ Това показа пред „ България Днес “ Владислав Карамфилов - Влади Въргала. Популярният артист разясни, че все пак не се тормози за хляба си. Не го интересувало ни минимум и това по какъв начин наподобява в профил.

„ Кажете ми кой у нас е в прелестно материално състояние? “, попита риторично шоуменът. По думите му даже и тези, които се возят в скъпи коли и живеят в крепости, криели зад лукса и блясъка „ затрудненото си материално състояние “. „ Дори и при политиците е по този начин. А някои от тях не могат да се употребяват от благосъстоянията си. Един плаче за крайници, различен за обувки “, обобщава метафизичен Въргала.

Въргала разяснява и собствен клип от „ Ку-ку “ интервала, в който неговият воин станал нарицателен от това време - тарикатът с ланците, за сефте просвещава публиката в пародиен жанр що е то ротация и има ли почва у нас.

 „ То не е единствено ротацията. Има толкоз неща, които преди време сме показали... Мен постоянно ме е вълнувало какво е най-абсурдното нещо, което може да се случи в една страна. За страдание, всичко, което съм го причислявал към парадокса, към днешна дата към този момент е действителност. Всъщност това е нашата задача - на хората на изкуството, да предизвестяваме народа за задаващата се неволя по занимателен метод “, изяснява топактьорът.

Влади Въргала разкри и каква е повода за отсъствието му от другите телевизионни риалита.

„ Това е мое персонално решение “, убеждава той.

„ Аз не съм жертва на давност, нито на възбрана, макар че, естествено, има места, където съм нежелателен, не може всеки да те обича и харесва, само че това е мой персонален избор. Но най-простичко казано: дано някой ми даде образец за нещо, което е качествено, в моята сфера, което хората харесват. Няма такова нещо! Има няколко риалити шоу, които и мен ме забавляват. Но не е това, от което хората в действителност имат потребност. Аз мога да го направя. Имам огромни натрупвания с възрастта, само че не виждам смисъл. Поел съм ангажимент само в „ Съни бийч “ заради благосклонност към Иван и Андрей и към целия план. Това е мое персонално отношение “, стимулира присъединяване си в сериала някогашният сподвижник на Слави Трифонов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР