Живей, воден от избора, а не от шанса! Прави промени,

...
Живей, воден от избора, а не от шанса! Прави промени,
Коментари Харесай

18 начина да впечатлиш всички около себе си

Живей, воден от избора, а не от шанса! Прави промени, не си търси извинения. Бъди стимулиран, не манипулиран. Работи, с цел да се развиваш, а не да се състезаваш. Слушай личния си интуиция, а не обърканите мнения на всички останали.

Това е методът да вдъхновиш останалите! Това е методът, по който можеш да извлечеш максимума от себе си.

Ето още няколко хрумвания, с които да започнеш да вдъхновяваш всички към себе си.

1. Бъди прям и правилен на себе си.  – В този откачен свят, който се пробва да те трансформира във всички останали, откри куража да бъдеш себе си. Прегърни личността, криеща се в теб, личността която има хрумвания, мощ и хубост като никоя друга. Бъди индивида, който знае какво желае – най-хубавата версия на себе си. Най-важното е бъди откровен на себе си, в случай че не успяваш – вложи цялото си сърце, с цел да успееш да го постигнеш. Не, няма постоянно да бъде елементарно, тъй като когато става въпрос да живееш като човек, който е съчувствен, а не непрекъснато да съдиш и упрекваш другите хора, единственото предизвикателство, по-голямо от това да вървиш километри с непознати обувки, е да се научиш да вървиш цялостен живот с твои лични и да се чувстваш уютно.

2. Придържай се към  това, което обичаш.  – Вземи присъединяване в нещо, в което вярваш. Това може да бъде всичко. Някои хора вземат дейна роля в локалния градски съвет, някои намират леговище в религията, някои се причисляват към обществени клубове, които пазят дела, в които имат вяра, а трети откриват пристрастеност в работата си. Във всеки един от тези случаи психологическият резултат е една и същ. Те се занимават с нещо, в което мощно имат вяра. Ангажираността им носи благополучие и смисъл на живота им. Трудно е да не бъдеш запленен от някой, който прави всичко с доста пристрастеност и влага цялото си сърце в нещата, които прави.

3. Покажи ентусиазма си . – Страстта е нещо, което би трябвало си подготвен да покажеш, с цел да вдъхновиш останалите. Можеш да получиш огромно въздействие единствено като обществено изразиш позицията си по тематика, която те вълнува. Изразяване на пристрастеността е заразително, тъй като това буди любознание у другите. Ще накараш хората да се питат за какво обичаш толкоз доста, това което обичаш. Разбира се, някои от тях ще желаят да отделят нужното време, с цел да схванат по-добре това което кара теб да се движиш напред.

4. Изпъкни с това, което правиш. –  Хората постоянно виждат това, което правиш повече, в сравнение с да слушат какво казваш. Бъди някой заслужен за подражателство. Повечето хора са въодушевени от велики музиканти, писатели, художници, оратори, бизнесмени, инженери, майки, татковци, спортисти и други Има едно общо нещо сред: те се отличават с това, което вършат. Няма смисъл да правиш нещо, в случай че не го правиш както би трябвало. Отличи се в работата и изпъкни в твоите занимания. Изгради известност за себе си, известност на чвоек, който е непрекъснат в постигането на отлични резултати.

5. Фокусирай се върху построяването на характера си.  – Грижи се повече за характера си, в сравнение с за репутацията си. Твоят темперамент в действителност демонстрира кой си, до момента в който репутацията ти е единствено това, което другите мислят, че си. Един в действителност добър темперамент постоянно свети и въодушевява в дълготраен проект.

6. Грижете се за хората. –   Хората не се интересуват какъв брой доста знаеш, до момента в който не схванат какъв брой доста те е грижа за тях.

7. Предизвикай хората да дадат най-хубавото от себе си.  – Ако хората знаят, че ние чакаме от тях огромни достижения, те постоянно ще прекрачват границата на личните си благоприятни условия, с цел да отговорят на упованията ни. Както Ралф Емерсон един път е споделил: “Нашето главно предпочитание е индивидът, който ще ни въодушевява, да бъде подобен, какъвто ние бихме могли да станем. ” Ако хората знаят, че чакаме от тях велики неща, те са склонни да надскочат себе си, с цел да реализиран упованията ни.

8. Води, давайки персонален образец. –  Прави това, което приказваш, или в противоположен случай изобщо недей да приказваш. Отиди при хората и приказва с тях. Бъди смяната, която искаш да видиш в света. Ако в действителност искаш да вдъхновиш другите да създадат нещо, то това “нещо ” би трябвало да бъде една огромна част от живота ти. Не е наложително да бъдеш специалист в това нещо, само че би трябвало да го правиш с огромно предпочитание.

9. Кажи на глас, това което всички останали си мислят. –  Хората сме свързани между тях по доста способи най-важните, от които, са нашите мисли. От боязън или позор доста от хората се двоумят да изразят на глас мислите си. Ако поемеш риска и започнеш да казваш неща, които другите се сдържат ще се превърнеш в звеното, което сплотява хората.

10. Накарай хората да се усещат удобно в кожата си.  – Хората рядко ще си спомнят какво си направил, само че постоянно ще помнят по какъв начин си ги предиздвикал да се усещат. Започни да търсиш в хората това, което ти харесва, и го показа с тях. Излез от пътя на персоналното самопризнание и направи комплимент на хората, които се пробват и поставят старания да се развиват. Както споделя Гьоте: „ Отнасяй се с индивида, както той наподобява и това ще го направи по-лош. Но отнасяйки се с индивида по метода, по който той има капацитет да бъде, това ще го направи подобен какъвто би трябвало да стане. ”

11. Помогни на хората да си стъпят на краката.  – Вместо да съдиш хората за тяхното минало, застани до тях и им помогни да се възсатновят за бъдещето си. В живота получаваш това, което си заложил. Когато си внесъл светлина в живота на някой различен, ти също получаваш позитивизъм в живота си. Направи нещо, което е по-велико от теб – нещо, което ще помогне на различен да стане благополучен или да страда по-малко. Всеки прави оценка непредвидената поддръжка и тези които са му я дали.

12. Споделяй с хората триумфите и неуспехите си.  – Когато можеш, бъди източник на за хората към теб, не се колебай. Ако имаш достъп до значима информация не я крий,  показа я намерено с останалите. Имаш да споделяш повече, в сравнение с предполагаш. Изрови от богатия си опит в живота и показа твоята мъдрост от твоята неповторима позиция. Бъди уязвим. Бъди подготвен да споделиш твоите неуспехи, както и твоите триумфи. Това ще накара останалите да се свържат с теб. Те ще схванат, че не са единствените, които би трябвало да се оправят с всякакви провокации.

13. Запази хладнокръвие в напрегнати обстановки.  – Това, което правиш в напрегната обстановка значително е показателно за твоите предели. Хората виждат доколко напрежението и обществения дискомфорт ескалират преди да загубиш надзор над себе си и обстановката. Президентът Обама, който постоянно излъчва успокоение и убеденост, един път се пошегува със себе си на тирада в Белия дом: “В идващите 100 дни, съществено ще обмисля опцията да изгубя надзор. ” Това явно го направи да наподобява още по-спокоен. В края на деня: да запазвате хладнокръвие в напрегнати обстановки ще покаже на хората, че имате нерви от стомана – това е линия на характера, която доста хора харесват.

14. Фокусирайте се върху позитивното.  – Бъди благополучен с това, което си през днешния ден и разреши на твоят позитивизъм да те въодушеви за пътуването ти в утрешния ден. Всичко, което се в живота ти не е нито хубаво, нито неприятно. Всичко зависи от твоята позиция. И без значение по какъв начин наподобява най-после всичко свършва както би трябвало. Или ще спечелиш или ще научиш нещо ново. Така че остани положителен, радвай се на дорбите неща, които ти се случват, и се учи от останалите. Твоят положителен дух ще въодушеви тези към теб.

15. Спазвай си обещанията и казвай истината.  – Вдъхновявай хората със своята надеждност и отдаденост на истината. Ако кажеш нещо, че ще направиш нещо, НАПРАВИ Гражданско отделение! Ако кажеш, че ще бъдеш някъде, БЪДИ ТАМ! Ако кажеш, че чувстваш нещо, МИСЛИ Гражданско отделение! Ако не можеш или не искаш, тогава НЕ ЛЪЖИ! Винаги е по-добре да казваш на хората истината през цялото време.

16. Слушай деликатно какво споделят другите.  – Направи тъй че хората да се усещат специфични, и ги въодушеви, показвайки им, че те са в действителност специфични. Погледът закрепен, ушите настроени, мобилният телефон изключен. В светът, който се движи толкоз бързо около нас, да намериш някой, който да те изслуша същински е постоянно доста високо ценено.

17. Общувай по-ясно.  – Неяснотите не въодушевяват. Казвай това, което имаш поради, имай поради, това което казваш. Споделяй визията и концепциите си задоволително постоянно с хората към теб. Също по този начин не забравяй да поддържаш непрекъснато контакт очи в очи, когато общуваш. Това е една от най-очарователните форми на персонално другарство.  Когато се реализира вярно контактът очи в очи постоянно дава една спомагателна доза непосредственост в човешкото другарство, което печели внимание.

18. Бъди правилен на хората, които го заслужават.  – Няма нищо по-вдъхновяващо от непоколебимата обич и отдаденост на двама души. Нещо повече – вярността в една дълготрайна интимна връзка основава здравословна основа за всичко друго, което правиш.

В последна сметка всичко, което би трябвало да направиш, с цел да вдъхновиш всички към теб е да бъдеш себе си. Така че излизай самоуверено напред и започни да вдъхновяваш другите хора с това кой си ти и по какъв начин живееш живота си.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР