Живеем във времена, в които браковете са изключително нестабилни и

...
Живеем във времена, в които браковете са изключително нестабилни и
Коментари Харесай

Как да предпазим брака си от развод?

Живеем във времена, в които браковете са извънредно нестабилни и завършват все по-бързо. Хората работят импулсивно, вършат се все по-малко взаимни отстъпки и търпението им бързо се изчерпва.
В резултат на това случаите на разводи се усилват. Никой не може да ви подсигурява дали даден брак ще е сполучлив, само че въпреки всичко съгласно терапевтите има способи да понижим рисковете от разлъка. Вижте на какво би трябвало да обърне внимание всеки сътрудник, с цел да се радва на щастливи и здрави връзки по-дълго.
Не приемайте колегата си за даденост
Човек бързо привиква с хубавия живот и с рутината. Но от време на време всекидневието може да бъде смазващо, сиво и прекомерно еднакво. В такива моменти вниманието към колегата и специфичното отношение са дребните неща, които ни карат да се усещаме живи и щастливи. Не приемайте брака си за даденост, подхранвайте любовта на половинката си с красиви жестове непрестанно.
 Как мъжете избират подобаващата жена за брак? Как мъжете избират подобаващата жена за брак?
Дори и да сте най-красивата жена за него, това не е задоволително той да ви предложи брак. Ето по какъв начин мъжете избират партньорката си в живота...
Изненадвайте се с мотив или без
Не чакайте специфичен мотив, с цел да извършите автентичен комплимент на колегата си или да му подарите подарък. Показвайте му по всевъзможни способи, че той или тя е вашият фаворит и с времето възприятията ви се ускоряват от ден на ден.
Не се опасявайте да признавате грешките си
Когато грешите, не се опасявайте да си го признаете. Не се тормозете да желаете амнистия първи. Имайте смелостта да си признавате провиненията, само че и се учете от грешките си и се старайте да бъдете по-добри от своето предходно Аз.
Гледайте нещата и през очите на колегата си
 Как се трансформира всеки мъж след сватбата съгласно зодията му Как се трансформира всеки мъж след сватбата съгласно зодията му
След сватбата представители на другите зодии се демонстрират в друга светлина. Овен Ако преди сватбата Овенът е бил подготвен да ви заб...
Една монета постоянно има две страни. В спор с половинката си се опитвайте да гледате на проблемите и през очите на другия. Научете се да проявявате схващане и към непознатата позиция и да се поставяте на мястото на индивида до вас. Не гледайте постоянно вие да сте прави. Търсете компромиса и златната среда във всяка сложна обстановка.
Не се вглъбявайте в проблемите
Не се лъжете, че всичко в фамилния живот би трябвало да е без спънки. Ще има сложни моменти, само че ще има и лесни. Така е организиран светът. Когато сложното пристигна, не се фокусирайте прекомерно доста върху паниките си, а се пробвайте да ги разсейвате с позитивни мисли. Бъдете поддръжка за половинката си и си повтаряйте, че след всяка стихия изгрява и слънце.
Не се сравнявайте с другите
Когато се сравнявате с непознатите връзки, има риск все да ви се коства, че нещо ви липсва. А истината е, че няма идеални връзки. Невинаги можете да видите всичко обективно. Не се опитвайте да се състезавате с другите, тъй като не знаете през какво са минали те. Поставяйте си свои лични цели в връзките и следвайте тях. По-малко се влияйте от непознатите връзки и мнението на близките.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР