Живеем в несигурни дни и се нуждаем от стабилно и

...
Живеем в несигурни дни и се нуждаем от стабилно и
Коментари Харесай

Йотова: Всички, които се борихме срещу модела, да проявим разум

Живеем в несигурни дни и се нуждаем от устойчиво и работещо държавно управление. Всички, които се борехме срещу модела на ръководство, би трябвало да проявим разсъдък и да се опитаме да изградим тези мостове, които да създадат работеща алтернативата. Да пожелаеме от тези, които изпратихме в българския парламент, да слагат интереса на хората на България над политиканстването, егоизма, партизанщината. С тези думи вицепрезидентът Илияна Йотова се обърна към жителите и гостите на Стражица, където бе формален посетител на празника на града. Това оповестиха от прессекретариата на президента.

Вицепрезидентът посочи, че са направени първите, най-трудни стъпки за връщане на държавността. „ С още по-силна воля ще продължим “, акцентира Илияна Йотова. Вицепрезидентът съобщи, че всеки ден от работата на служебния кабинет е доста сложен, само че той се оправя, тъй като усеща поддръжката на хората, подсигурява непоклатимост и сигурност.

„ Консултативният съвет за национална сигурност при президента ще направи сериозен разбор на провокациите пред България, свързани с настъпващата четвърта вълна на COVID-19 и с миграционната рецесия. Президентската институция упорства за актуализация на бюджета, с цел да бъдат спокойни българските жители в идващите сложни месеци. Закъсняваме и с внасянето в Европейската комисия на Плана за възобновяване и резистентност “, акцентира Илияна Йотова.

„ За да се оправим с идващите рецесии, би трябвало да сме единни. Силата на българина постоянно е била в единството. Всички политици цитират надписа на фасадата на българския парламент „ Съединението прави силата “, само че малко на брой в действителност го схващат “, уточни вицепрезидентът.

Илияна Йотова поздрави жителите на Стражица за техния празник, като посочи, че неслучайно за избрали за своя закрилница Божията майка и го означават на един от най-големите християнски празници Успение Богородично.

„ Най-голямото благосъстояние на Стражица са нейните хора. Те са цитадела, мощ и религия, какъвто е и девизът на града “, съобщи вицепрезидентът и напомни разрушителното земетресение от 1986 година „ Трусът унищожи домовете, само че не и душите. Хората на Стражица съумяха да съградят отначало града си. Но в случай че земетресението не съумя да ги прогони от родното им място, неналичието на вероятност го прави. Това би трябвало дружно да променим “, прикани Илияна Йотова.

Вицепрезидентът връчи годишната премия на община Стражица за принос в областта на опазването на здравето на филиала за незабавна здравна помощ в град Стражица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР