Живеем в много странни времена – изглежда вече е по-безопасно

...
Живеем в много странни времена – изглежда вече е по-безопасно
Коментари Харесай

Дадоха разрешение на Том Круз да излети в космоса

Живеем в доста странни времена – наподобява към този момент е по-безопасно да снимаш филм в космоса, в сравнение с в Италия. Тази година Том Круз беше незабавно изведен от европейската страна при започване на пандемията, а по-късно нае цялостен круизен транспортен съд, с цел да държи сътрудниците си в сигурност. Догодина обаче ще бъде изстрелян в орбита, с цел да снима първия филм в космоса, предава БТВ.

Том Круз е получил позволение да стане космонавт и през октомври 2021 ще излети за Международната галактическа станция. Целта му е да взе участие в първия игрален филм, който няма да е сниман на нашата планета. Почти нищо не се знае за амбициозния план, като се изключи че няма да е част от поредицата „ Мисията невъзможна “.

За да издържи на сериозното тестване, което съставлява пътуването до космоса, Том Круз би трябвало да се подложи на тежки тренировки. Космонавтът Скот Кели, който е прекарал повече време в космоса от всеки различен човек, съпостави полета с това да паднеш от ниагарския водопад с варел, до момента в който си в пламъци. Той показа, че доста хора повръщат, когато за пръв път се сблъскат с неналичието на гравитация.

58-годишният Том Круз се учи да прави неща, които всички одобряваме за даденост на Земята. Той би трябвало да се научи да спи, да употребява тоалетната и даже да се храни при нулева гравитация. Подготовката му включва и образование какво да прави при по-сериозни обстановки, като да вземем за пример конфликт на галактическата станция с други обекти в орбита и кацане в океана.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР