Живеем динамично и искаме всеки ден да бъдем пълноценни, активни

...
Живеем динамично и искаме всеки ден да бъдем пълноценни, активни
Коментари Харесай

Токсините, които ни разболяват и детоксикацията, която оздравява телата ни

Живеем динамично и желаеме всеки ден да бъдем пълноценни, дейни и изпълнени с сила. Често обаче се усещаме изтощени, лишени от живец, апатични, нямаме сили и предпочитание да вършим каквато и да е работа. Тези положения будят паника у нас и ние решаваме да си помогнем с повечко сладости, ободряващи кафета, алкохолни коктейли, цигари, енергийни стимуланти. Вярваме, че те ще ни накарат да се почувстваме по-добре, само че това е къса и илюзорна победа. Повечето стимуланти предизвикват бърза загуба на сила, главоболие, водят до срив на имунната система, прочувствени неразположения, меланхолия и обща изнемощялост. А една от главните аргументи за неналичието на сила и добра кондиция са насъбраните в тялото ни отрови.

Токсините са субстанции, способни да причинят голям брой проблеми в организма ни. Токсичността е една от пандемиите на нашия век и има голям брой фактори, които способстват за нейното развиване. Замърсеният въздух, отрицателните страсти, мощният стрес, компютрите и мобилните връзки, са измежду главните виновници за умората, главоболието, астмата, гастроинтестиналните проблеми и редица други, свързани с непълноценно действие на имунната система. Рафинираните храни, захарните произведения, консервантите, седативните средства и стимуланти, в допълнение натоварват организма с токсичността си. Задачата му да се пребори с всички замърсители става все по-сложна, а здравословните проблеми са отражение на това отровно въздействие. Резултатите са забележими – наднормено тегло, алергии, проблеми с кожата, артрити, повишаване на сърдечносъдовите болести и раковите заболявания.

Кои са най-разпространените вредители, които е нужно да заобикаляме в всекидневието:

Бялата рафинирана захар – тя въздейства на равнищата на калций, фосфор, глюкоза и има нездравословен резултат върху имунната система и равнищата на ензимите в черния дроб. Прекомерната й приложимост е причина за формиране на камъни в жлъчния мехур, хемороиди, разширени вени, отслабено зрение, автоимунни болести като артрит, астма и множествена склероза, меланхолия, хранителни алергии, болести на венците, главоболие, мигрена. Възможно е да утежни работата на панкреаса, надбъбречните жлези, черния дроб и бъбреците.

Цигарите - никотинът директно визира способността на тялото да всмуква пълноценно жизненоважни хранителни субстанции. Вторичните артикули на цигарения пушек /над 500 химикала/имат мощно отрицателно влияние върху процеса на детоксикация на организма. Пушенето предизвиква увреждане на клетките, което с времето води до редица здравни неразположения - високи равнища на холестерол, коронарни проблеми, болести на белите дробове и нараснал риск от остеопороза.

Как да помогнем на тялото да се детоксикира * DetoxiFive

Всеки от нас се нуждае от филтриране на тялото, с цел да действа то пълноценно и добре. Детоксикирането или изчистването на организма е многостранен развой, в който вземат участие доста органи – бъбреци, пикочен мехур, черен дроб, кръв, бели дробове, кожа, вътрешности. Храненето с уравновесена диета е една от нужните стъпки и спомага да се избегне бъдещото интензивно токсикиране. Когато тялото е прекомерно затормозено и не смогва да почисти токсините, то ги складира в определени от него безвредни депа. Това е причина в организма да пораждат разнообразни туморни формирания, кисти или други болестни хронични положения.

Най-добрата пречистваща терапия включва антиоксидантни средства, елиминиращи свободните радикали, филтриране на отпадъчните субстанции, както и ревитализиране на естествените функционалности и оздравителни процеси в организма. Добрата детоксикационна стратегия, постоянно е съобразена с самостоятелните потребности и метода на живот.

DetoxiFive (ДетоксиФайв) е формула от пет натурални съставки – андрографис, леспедеза, мащерка, репей и органически елен, със характерни механизми за подкрепяне на естествените обменни и пречистващи процеси в организма. Продуктът способства за отбрана на клетките от оксидативен стрес и за естествената функционалност на имунната система.

Снимка: wall.alphacoders.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР