Живата легенда на Манчестър Сити Серхио Агуеро отново е изразил

...
Живата легенда на Манчестър Сити Серхио Агуеро отново е изразил
Коментари Харесай

Край на идилията в Сити: Агуеро пак сърдит на Пеп

Живата легенда на Манчестър Сити Серхио Агуеро още веднъж е изразил недоволството си от метода, по който се отнася към него мениджърът Хосеп Гуардиола, твърди изданието Goal.com.

Според източници близки до аржентинския национал, голмайстор №1 за всички времена на „ гражданите” счита, че треньорът се отнася незаслужено към него. Не е изключено, в случай че обстановката не се промени, 29-годишният състезател може да изиска трансфер.

Зависим ли е Ман Сити от избран състезател?

Кун Агуеро смята, че неговите достижения от предходните сезони и опитите му да приспособява играта си по този начин, че тя да пасва на стила, който Пеп постанова, се смятат за даденост и не получават нужното почитание. Острието даже има вяра, че това е някакъв метод Гуардиола да го прогони от клуба.

Хората от най-близкото обграждане на треньора настояват, че той самият няма никакъв проблем с Агуеро. В същото време експертът не за първи път вижда наклонност у играча да трансформира настроението си, когато остане отвън титулярите.

Една от аргументите Сити да се откаже от концепцията за привличането на Алексис Санчес през януари е таман задоволството на Пеп от напъните, които Агуеро и Габриел Жезус поставят в ролята на „ деветки”.

Гуардиола желае да резервира усмивките на Агуеро и Жезус

Въпреки всичко това Агуеро към момента смята, че Пеп има някакъв проблем с него и се пробва да съкрати кариерата му на „ Етихад”. Изглежда обстановката от предишния сезон още веднъж се повтаря, като тогава още веднъж имаше информации за дрязги сред двама от най-важните в съблекалнята на Сити. Преди към 12 месеца Агуеро още веднъж се усещаше като непознат в тима поради това, че Гуардиола искаше от него да направи някои корекции в държанието си на терена. Стигна се до такава степен, че в изявление след мач аржентинецът даже съобщи, че клубът би трябвало да реши дали има потребност от услугите му или не.

През лятото имаше значими диалози сред футболиста и президентът на Сити Халдуун Ал Мубарак, в които босът увери, че обстановката ще се промени, а проблемите сред него и треньора ще бъдат позволени. Агуеро се почувства поласкан от директната молба да остане в клуба, само че очевидно някогашният ас на Атлетико Мадрид неотдавна е стигнал до извода, че действително смяна не е настъпила.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР