Жива вода - лек за очи, от общодостъпен извор в

...
Жива вода - лек за очи, от общодостъпен извор в
Коментари Харесай

Пуснаха в Шуменско на промоция "жива" вода от чешмата за 22 лева

" Жива вода " - лек за очи, от публичен извор в шуменската община Върбица се продава скъпо от лечителски уебсайт. Това разкрили с изненада чиновници в кметството, представени през днешния ден от " Труд ". Те пуснали във фейсбук уведомление, че всеки може да се налее от минералната вода, без да заплаща и стотинка.

Обаче в уеб страницата половин литър вода се продава за " солените " 18 лв.. При покупка на литър търговецът, някой си Никола, е определил цена 22 лв.. Освен това пуска и " промоция " - два литра единствено за 26 лв..

Репортер се е свързал по телефона с доставчика, който обяснил, че всяка неделя върви до извора за вода и може да прати бутилка по пощальон.

Съветът за приложимост на лековитата вода е: " Капе се в очите, изплаквате се с нея, или се мажете към очите ".

Чудеса не могат да се чакат, само че водата била подобаваща за работещи с компютър и " идеална " за хора, които носят лещи.

" Това е правилно, само че водата от извора е налична безплатно ", споделят от община Върбица. Според информация на общинската служителка Красимира Христова измамата с продажба на безплатната вода се върти още от 2014 година.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР