Жителка на Канада отпразнува пореден рожден ден и посочи любимата

...
Жителка на Канада отпразнува пореден рожден ден и посочи любимата
Коментари Харесай

105-годишна канадка разкри хапчето на дълголетието

Жителка на Канада отпразнува следващ рожден ден и уточни обичаната си алкохолна напитка, която способства за нейното дългоденствие, заяви CBC. Флорентина Джонстън, която живее в Сейнт Джон, Ню Брънзуик, е родена на 16 септември 1917 г. на остров Кейп Бретон. На 17-годишна възраст тя се образова за стенографка и получава работа в музея на Ню Брънзуик, където набира описания на експонати. По-късно дамата работи в петролна компания, омъжва се и става майка на три деца.

Сега тя има петима внуци и 10 правнуци. Канадката сподели тайната на дълголетието си с кореспонденти. " Пийте чаша ром през нощта, в четири часа. Това е най-хубавото хапче в света! ", съветва105-годишната столетничка.

Въпреки напредналата си възраст, Джонстън е много дейна, обича да общува със фамилията и приятелите си и постоянно чете някаква детективска история. " Веднъж един човек ме попита какво диря, може би любовна история? И аз споделих: " Хайде, нуждая се от ликвидиране! Нещо по-лошо! " - засмя се канадецът.

Жената е пътувала доста: тя е посетила Европа няколко пъти и всяко лято е прекарвала на Бахамите в продължение на 20 години, тъй че другари от целия свят се обадиха да я поздравят за рождения й ден. " Бъдете благи с хората, не се смятайте за по-добри от другите “, поучава Джонстън младежите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР