Жителка на австралийския остров Бриби, щата Куинсланд, отишла до тоалетната

...
Жителка на австралийския остров Бриби, щата Куинсланд, отишла до тоалетната
Коментари Харесай

Жена откри змия под ръба на тоалетната чиния

Жителка на австралийския остров Бриби, щата Куинсланд, отишла до тоалетната и разкрила там еднометров ромбичен (килимен) питон, оповестява.

Изплашената жена повикала ловджия на змии, само че когато експертът Крис Соул дошъл на мястото на произшествието, в началото не могъл да открие влечугото. „ Жената описа, че той се е бил навил под ръба на тоалетната паница. Когато го забелязала, паднал във водата “, отбелязва змиеловецът.

Австралийката почнала да се тормози, че влечугото може да се намира под дърво и камък. Соул отворил капака, извадил всичко от банята, само че по този начин и не разкрил неуловимата змия. Тогава още един път влезнал в тоалетната и видял ромбичния питон, който се бил посочил от водата в тоалетната паница и го гледал.

„ Буквално се беше скрил под тоалетната хартия на повърхността на водата “, споделя експертът. Той извадил влечугото от канала, измил го с вода и го пуснал в дивата природа.

Ловецът на змии отбелязал, че му се е случвало да вижда змии в банята. По думите му измежду хората в Австралия има ужасяващи истории за паяци в тоалетните, само че той в никакъв случай не ги е виждал. Как е попаднала еднометровата змия там, не е известно. „ Много се колебая, че е изпълзяла по тръбата. Удивително съвпадане е, че змията е била там тъкмо сега, когато дамата е влезнала в помещението “, отбелязва той.

Змията имала шанс, че дамата не е пуснала водата, тъй като в този случай влечугото е можело да почине, добавя експертът по ловене на змии.



Снимка: sipa / Pixabay
Издирват питон, изял десетки котки в София
Подаден е сигнал за змия, изяла към 30 котки в столичния регион „ Люлин ”, оповестиха от пресцентъра на столична община. На...

Ромбичните питони доближават до три метра дължина. Те не са отровни, макар че ухапването им може да бъде мъчително. Тези влечуги удушават плячката си, като се увиват към нея и по-късно я гълтам. Обикновено се хранят с дребни бозайници и гущери.

През септември служащ от локална фабрика в Куинсланд влезнал в тоалетната, чул чудноват тон и скоро направил плашещо изобретение под краката си. Отровна източна кафява змия се била навила в основата на тоалетната паница.

Местната работа по лов на змии Sunshine Coast Snake реагирала оперативно и уловила неканения посетител с дължина метър и половина, след което го пуснала на воля. По думите им тези влечуги не съставляват заплаха за индивида, до момента в който не почувстват опасност от негова страна. При среща със змии най-добре е да се резервира успокоение и да не се вършат внезапни придвижвания, споделят експертите.

Съвсем неотдавна в село в окръг Пури, щата Одиша, бе избавена очилата кобра, която си.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР