Жителка на американския щат Юта на 56-годишна възраст стана сурогатна

...
Жителка на американския щат Юта на 56-годишна възраст стана сурогатна
Коментари Харесай

56-годишна жена е бременна със собствения си внук, ще роди дете на сина си

Жителка на американския щат Юта на 56-годишна възраст стана сурогатна майка на сина си и забременя със личния си внук, оповестява Metro.

Нанси Хаак разкри, че нейният наследник Джеф и снаха й Камбрия са се борили с неплодородие от години и два пъти са прибягвали до изкуствено осеменяване, което е довело до раждането на четири деца. Заради затруднения след раждането на фамилията на Кумбриан е отстранена матката, тъй че двойката не може да има друго дете, макар че доста искаше.

Виждайки отчаянието на сина си и брачната половинка му, Хаак предложи да стане сурогатна майка на децата им. Първоначално дамата се съмняваше, че това е допустимо заради възрастта й, само че лекарите направиха обзор и не откриха противопоказания за бременност. В резултат на това тя направи IVF и през май разбра, че е бременна.

По-рано беше обявено, че баба от австралийския град Лилидейл в Тасмания роди личен внук на щерка си, която страдаше от неплодородие. Въпреки че дамата към този момент е била в менопауза, тя е приемала медикаменти за удебеляване на матката и подготовка за бременност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР