Жителка на американския щат Илинойс отпразнува 105-ия си рожден ден

...
Жителка на американския щат Илинойс отпразнува 105-ия си рожден ден
Коментари Харесай

105-г. телеграфистка на президента на САЩ разкри най-голямата си тайна

Жителка на американския щат Илинойс отпразнува 105-ия си рожден ден и разкри тайната на дълголетието си, оповестява Evanston RoundTable.

Преди да подписа брак, Рут Мюлер от Еванстън е била телеграфистка и един път даже е напечатала няколко писма за бъдещия американски президент Хари Труман. През 1944 година се омъжва и стартира да работи в бижутерското ателие на брачна половинка си.

Двамата са щастливо женени цели 57 години до 2001 година, когато Бил Мюлер умира.

За да поздравят Рут за празника, в старческия дом Three Crowns Park пристигнали двамата й синове със съпругите си и четиримата й внука.

Отговаряйки на въпрос на публицист каква е тайната на дълголетието й, американката признава, че в никакъв случай не е спортувала, не е спазвала избрани диети и доста обича фастфуд и пушено месо.

Рут не пуши и понякога си разрешава чаша вино. Обича да гледа спорт, изключително баскетбол и бейзбол, и е огромен почитател на Майкъл Джордан. Освен това в никакъв случай не е употребила компютър.

" Бъдете постоянно правилни на себе си. Не лъжете, тъй като истината постоянно ще излезе нескрито.

Грижете се за фамилиите и приятелите си. Отнасяйте се с хората по този начин, както бихте желали те да се отнасят с вас. И помагайте на всеки, който има потребност от помощ ", прикани младите си посетители рожденичката. /

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР