Жителка на американския град Сейнт Луис, щата Мисури, разкрива, че

...
Жителка на американския град Сейнт Луис, щата Мисури, разкрива, че
Коментари Харесай

Американка често среща НЛО

Жителка на американския град Сейнт Луис, щата Мисури, разкрива, че постоянно вижда НЛО и поддържа връзка с членове на извънземна цивилизация, които са сини на цвят. Лили Нова даже демонстрира фотоси на НЛО, които сякаш удостоверяват, че в действителност е виждала извънземни, оповестява „ Мирър “.

Тя отбелязва, че първата среща е била извънредно забавна. Излиза на открито през нощта и вижда необикновено ярка светлина, която се носи близо до къщата ѝ. Тя почнала да се вглежда деликатно и схванала, че това е НЛО.

Само няколко секунди по-късно американката видяла различен транспортен съд, който се намирал напълно близо. Имал триъгълна форма. НЛО направило няколко невероятни маневри, след което корабът липсващ.

Лили Нова се занимава интензивно с астрофотография от 2021 година насам. Ето за какво постоянно излиза през нощта. Оттогава тя почнала постоянно да вижда НЛО и това станало нещо напълно обикновено за нея, тъй че Лили престанала да се опасява. След известно време американката се среща със сини извънземни.

Лили Нова първо видяла едно момиче със светлосиня кожа. Тя нямала коса, само че все пак изглеждала необикновено красива. Била облечена в сив костюм, който прилепвал компактно по тялото ѝ. После Лили видяла други извънземни, които стояли зад момичето в безусловно същата униформа.

Жената разказва и някои от другите извънземни, които е срещнала по-късно. Те имали руса коса, светла кожа, която даже светела в тъмното, и красиви сини очи. Американката има вяра, че видяното от нея е нереално и че извънземните в действителност крият външния си тип.

Лили споделя, че откакто тези контакти станали постоянни, животът ѝ се трансформирал изцяло. Тя стопира да гради кариерата си в региона на диетологията и стартира да търси извънземни същества и нова информация за НЛО.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР