Жителите на Великобритания не искат да изоставят газовите отоплителни системи,

...
Жителите на Великобритания не искат да изоставят газовите отоплителни системи,
Коментари Харесай

Британците провалиха плана на Джонсън да се откажат от газа

Жителите на Англия не желаят да изоставят газовите отоплителни системи, като по този метод провалят проекта на премиера Борис Джонсън страната да премине към по-екологични разновидности, написа “Дейли Експрес ”.

Преди това държавното управление на Англия, като част от своя проект за битка с световното стопляне и в реакция на възходящите международни цени на силата, вкара Схемата за рационализация на котлите. На жителите, които желаят да преминат от остарели нагреватели към нисковъглеродни системи, ще бъдат предоставени парични дотации за монтаж.

Въпреки това доста британци не престават да купуват газови нагреватели, даже макар сметките, които се усилиха заради антируските наказания. Според изследване, представено от “Дейли Експрес” към двама от всеки пет души в страната възнамеряват да заменят развалените остарели котли с нови модели на газ. И единствено 12 % от интервюираните са подготвени да изберат геотермален или въздушен термонагревател. Основната причина за сходни решения е астрономическата цена за монтиране на зелени системи.

В мненията към публикацията доста читатели също приказват, че желаят да продължат да употребяват газ.

“Ще си слага отличен газов бойлер този уикенд. Без парни помпи за мен”, написа консуматор “Гетагрип”.

" Термопомпите са за богати бандити. Мъж/жена от работническа класа не може да си го разреши и не желае вълненията и разрушенията, които монтажът ще докара, в това число неприятен краен резултат. Трябва да потърсите нещо друго ”, споделя други.

" Дайте на хората избор: в случай че желаят термопомпи и студена къща без топла вода, тогава триумф. Същото и на всички лековерни, които считат, че електрическите коли са по-евтини ", подиграва се Арние56788.

" Може би, Борисе, някои от най-умните от нас не са били подложени на зелената нервност. Особено когато Индия и Китай вършат каквото си желаят ", написа АндиМак09.

Във Англия от 1 април прагът на цената на газа и електрическата енергия се е нараснал с 54 %. Това решение беше взето при започване на февруари поради внезапното повишаване на международните цени. Разходите за сила за английските консуматори са се нараснали приблизително със 700 лири годишно. Увеличенията на сметките засегнаха милиони семейства.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Facebook ни лимитира поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще доближават до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР