Жителите на Северна Каролина не могат нито да забравят, нито

...
Жителите на Северна Каролина не могат нито да забравят, нито
Коментари Харесай

Мистерия в небето над Северна Каролина! Стотици американци стреснати от странни взривове

Жителите на Северна Каролина не могат нито да не помнят, нито да си обяснят странния нощен гърмеж в небето, който стана на 7 октомври и потресе жителите на град Уинстън Сейлъм. Няколко дни по-късно, на 18 октомври, сходна тайнственост се е разиграла и в окръг Brunswick County.

Както оповестява телевизионният канал WWAY, загадъчният гърмеж е бил чут в региона сред Оук Айлънд и Саутпорт в Северна Каролина. Това е станало почти на 250 км от Уинстън Сейлъм, където е бил чут първият гърмеж. Жителите, полицията и кметството там нямат пояснение за случилото се. Кметството даже популяризира незабавно прессъобщение, в което се молят всички поданици на градчето и даже на щата да оказват помощ в намирането на " източника на странния гърмеж в небето ".

От известията в пресата излиза наяве, че сходни гърмежи са били чути и в Австралия. Според управляващите там вероятен източник на всичко това може да е намиращата се наоколо база на военноморския флот Sunny Point. Според нейното командване, обаче, на 18 октомври не е било провеждано никакво тестване на оръжие.



В следствие публицисти са открили, че във въпросната, злощастна нощ артилерийски стрелби са били провеждани във военната база Camp Lejeuneв, намираща се на 85 благи от Саутпорт, само че подозренията за тайнственост в жителите на града си остава.

Един от тях написа в обществените мрежи:

" Това не може да е пояснение. Няма по какъв начин да се чуят стрелби на разстояние от 85 благи. При това гърмежът, който чухме, беше индивидуален и доста мощен, напряко над главите ни, а не отдалечена и многочислена артилерийска канонада. "

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР