Жителите на Пловдив вече могат да се възползват от важна

...
Жителите на Пловдив вече могат да се възползват от важна
Коментари Харесай

Честито! Пловдивчани вече имат достъп до важна услуга и в не...

Жителите на Пловдив към този момент могат да се възползват от значима услуга и в неделя. От куриерска компания " Еконт " оповестиха, че в почивния ден ще бъдат отворени редица офиси, като клиентите ще могат да изпращат и да получават колета. Работното време ще е от 10 до 14 часа. Един от офисите в Пловдив - този на ул. " Младежка " 37 в кв. " Мараша ", до последна спирка на автобус №22, също е включен в листата с неделно работно време, която е дейна от 2 октомври. 

Така да вземем за пример в случай че продавате онлайн, можете елементарно да изпратите поръчките, направени през уикенда, точно в неделя и още в понеделник да бъдат доставени. Промяната е в плюс и за тези, които нямат никава опция да посетят офис през делничните дни, поради работното си време или други задължения. 

Отворените порти в неделя се посрещат с наслада от пловдивчани. Тяхното предпочитание е най-малко още един офис да обслужва клиенти по същото време. Със сигурност този ход на " Еконт " е мощен удар и предизвикателство към конкуренцията. 

С неделно работно време са общо 21 офиса на куриерската компания в страната - по един в огромните градове. Само столицата прави изключение, където в почивния ден разполагаем към този момент са три пункта. 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР