Жителите на общината приветстваха мярката на левицата държавата да продава

...
Жителите на общината приветстваха мярката на левицата държавата да продава
Коментари Харесай

БСП подкрепи кандидат-кмета на село Езеро Недко Томов

Жителите на общината приветстваха мярката на левицата страната да продава дърва без надценка

Българска социалистическа партия продължава своите обиколки и срещи из цялата страна. Членът на Изпълнителното бюро Асен Гагаузов и членът на Националния съвет на левицата Деян Дечев се срещнаха с членове, симпатизанти и жители в с. Езеро, община Нова Загора.

Представителите на Българска социалистическа партия обрисуваха главните параметри от проектобюджета за 2022 година и показаха своята поддръжка към кандидат-кмета Недко Томов, повдигнат от Българска социалистическа партия и подсилен от партиите от ръководещата коалиция – “Продължаваме смяната “, “Има подобен народ “ и “Демократична България “.

Членовете на Изпълнителното бюро и Националния съвет на левицата показаха пред присъстващите главната рамка на обществената политика в бюджета и по-конкретно в бранш пенсии: „ За 2022 година се плануват разноски за пенсии в размер на 14 119,2 млн. лева, това е с 8,2 % повече по отношение на обновения през 2021 година държавен бюджет. Средният размер на пенсията да доближи 573,76 лева без включена „ коронавирус добавка “, а от 1 юли размерът на обществената пенсия за напреднала възраст да стане 180,37 лева “, обясниха социалистите.

Присъстващите приветстваха мярката на Българска социалистическа партия страната да добива дърва и да ги продава без надценка, като това е образец за връщане на ролята на страната в интерес на жителите. От своя страна показаха терзанията и недоволствата си по отношение на политиката на ръководство на кмета на община Нова Загора, определен от ГЕРБ. Те изредиха редица проблеми, измежду които възходящите битови обири, неглижиране проблемите и потребностите на дребните общини, проблеми с инфраструктурата, голям брой дупки и разрушени пътища.

Кандидат-кметът Недко Томов пое ангажимент, в случай че бъде определен, да сътвори публичен съвет и да се заеме неотложно с решаването на паниките и потребностите на хората от с. Езеро.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР