Жителите на живописен крайречен град се страхуват от Великденските празници,

...
Жителите на живописен крайречен град се страхуват от Великденските празници,
Коментари Харесай

Местните жители на живописния град се страхуват от Великденските празници, тъй като банди тийнейджъри се бунтуват и чупят прозорци

Жителите на изящен крайречен град се опасяват от Великденските празници, защото съгласно тях регионът е изумен от вълна от престъпност и анти- обществено държание, водено от " отвън надзор " младежи.

Докато Барнстейпъл в Северен Девън наподобява хубав, локалните поданици се опасяват, че младежите, посещаващи учебно заведение, ще провокират безпорядък и ще тормозят локалните търговци. Жителите споделят, че би трябвало да се оправят с вандализъм, разпространяване на опиати и приложимост, до момента в който общността на бездомните е подигравана от разрушителните юноши.

Спящ на улицата в локалния парк сподели, че палатката му е била вандализирана от безмилостен младеж. Собственик на магазин показа по какъв начин витрините им постоянно са били унищожавани.

Те споделиха: „ Има голям проблем с антисоциалното държание в Барнстейпъл, той се утежни напряко през последните няколко години. Бях именуван к*** в предишното, преди даже да отворя сутринта. Виждали сме покупко-продажби с опиати да се случват тъкмо пред нашия прозор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР