Жителите на град Видин имаха възможността да гледат ексклузивно първите

...
Жителите на град Видин имаха възможността да гледат ексклузивно първите
Коментари Харесай

Сериалът С река на сърцето с предпремиера

Жителите на град Видин имаха опцията да гледат извънредно първите два епизода на най-новия сериал на NOVA “С река на сърцето “. Местната общественост, която от няколко  месеца се вълнува за идната премиера на фамилната сага, извърши пространството пред крепостта „ Баба Вида “. Сериалът се снима в най-живописните и красиви места на Видин, а жителите на града са нетърпеливи да видят едно от най-очакваните заглавия през есенния ефирен сезон в ефира на NOVA. „ Нямам думи, с които да опиша вълнението от срещата си с хората от Видин.

Всички са извънредно доброжелателни, гостоприемни и откровени. Всеки ден ни стопират, беседваме за нещата от живота и ни разпитват за сериала. Вълнуваме се дружно, тъй като Видин е основен воин в продукцията “, показа Яна Маринова. „ Виждам вълнението на хората от Видин, които в действителност нямат самообладание да гледат сериала, който е сниман в техния град. “, сподели Александър Сано.

„ Ако би трябвало да съм почтен, големият интерес не ме изненадва, тъй като зад продукцията стои извънреден екип от експерти, с които е наслаждение да се работи. Вярвам, че феновете ще го оценят. “, добавя Александър Димов. Преди прожекцията почитателите от Видин и района имаха опция да се срещнат персонално с актьорите и екипа на новия сериал, да се снимат с тях и да получат подпис.
Телевизионната премиера на завладяващата фамилна сага „ С река на сърцето “ е на 13.09,  а феновете ще могат да наблюдават епизодите всяка седмица от вторник до петък тъкмо в 20:00 ч. Зад филмовата продукция „ С река на сърцето “ стои екип от потвърдени експерти - основният оператор Андрей Андреев, основният сценарист Георги Тенев и композиторът Виктор Стоянов. Режисьор на сериала е Мартин Макариев, а продуцент - Светлин Нейнски.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР